AKTUELNO

Sada je sve čisto između njih.

Jovana Tomić Matora u više navrata pokazala je koliko je zaljubljena u Sanju Stanković, a od kada je Nemanja Đerić Đekson priznao da gaji simpatije prema Sanji, Matora ne prestaje da ga ogovara i mrko gleda.

Foto: Printscreen

Iz tog razloga je Drvo mudrosti nagovorilo Matoru da porazgovara sa Đeksonom i reši sve nesuglasice. Ona je prvo odbijala tu mogućnost i nije želela da pređe preko ponosa, ali je na kraju popustila i pozvala Đeksona u dvorište gde su razgovarali o svemu.

Moraš da shvatiš da sam ja tebe zgotivila stvarno, mene je to povredilo stvarno kao tvog ortaka. To što se ona i ja predstavljamo tako je zato što neću da dođem u situaciju u kojoj su Teodora i Anđelo, ali ja jesam zaljubljena u nju. Dođem u situaciju da se tripujem da je gledaš dok mi sedimo onako za stolom - iskrena je bila Matora prema Đeksonu.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon toga Đekson je pohvalio njenu iskrenost i objasno joj da ne želi ništa da ima sa Sanjom, ali da je ona prva njemu bacila "rovca". Priznao je, takođe, i šta je razlog njegove nesigurnosti kada je u pitanju prilaženje ženama.

Ja nemam keša, nemam nadrkana kola, ja sebe ne dovodim u situaciju da me neko odbije. Ja tebe sve kapiram, osećam te, ti si mali švaler.  Sanja se sada oku*ažila,a ti si spala, nemoj to da dozvoliš - objasnio je Matoroj Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Kada su završili razgovor Đekson je izgrlio Matoru, ali nije isključeno da će Sanja ponovo uneti nemir u njihov odnos.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'