AKTUELNO

Promenila lični opis uoči ulaska u Zadrugu.

Ivanjička starleta Ana Korać pridružila se učesnicima „Zadruge“ skoro dva meseca kasnije, a vreme pre ulaska u rijaliti iskoristila je za odlazak na potpuni remont! Kao da već minimum dve plastične operacije nisu bile dovoljne, Koraćeva je spakovala kofere i otišla put Turske, gde je pred sam ulazak u rijaliti Televizije Pink uradila čak tri nove operacije odjednom.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon što je povećala grudi i usne, Ana je u Turskoj operisala nos, predeo oko očiju i obraze, sa kojih je uklonila masne naslage.

Foto: Printscreen Instagram

Od mene je tražila bejbi nos, da ima „mačkaste oči“ i uklanjanje masnih naslaga iz predela obraza – otkrio je istanbulski plastičar Selkuk Jazan, kojeg smo potom upitali za više detalja o operacijama učenice „Zadruge“.

On, ipak, nije želeo da nam kaže previše, iz profesionalnih razloga.

Ne bih više pričao o Ani Korać, više od ovoga ne bi bilo etički. Što se tiče cena, one variraju od osobe do osobe, jer ja ne radim copy-paste operacije – rekao je doktor Jazan za Pink.rs, kojeg smo potom zamolili da nam otkrije bar deo novčanog iznosa koji je Koraćeva potrošila na svoje ulepšavanje

Foto: Printscreen Instagram

Na primer, operacija nosa je četiti hiljade evra. Za oporavak je dovoljno do nedelju dana, toliko uglavnom traje postoperativni period – izjavio je turski plastičar ivanjičke starlete.

Iako je ostao pri tome da ne radi copy-paste operacije, mnogi su primetili da je Anin „novi nos“ identičan onom koji već neko vreme ime njena najbolja prijateljica Soraja Vučelić, čiju je fotografiju verovatno ponela sa sobom kada je zakucala na vrata turskog hirurga.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Zahvaljujući desetak hiljada evra koliko je utrošila na poslednju posetu hirurgu, Ana ima i oblik očiju koji je oduvek želela, a zbog čega onda ne skida naočare za sunce u rijalitiju „Zadruga“, za sada nije poznato.

Foto: Printscreen Instagram

D. Tanasijević

#Ana Korać

#Plastične operacije

#Rijaliti Zadruga

#starleta

'