AKTUELNO

Njegovo priznanje u potpunosti će razoriti zaljubljenu zadrugarku.

Mina Vrbaški preplakala je veče zbog nesuglasica koje ima sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a dok je ona jecala i poveravala se ostalim zadrugarkama, njen dragi je pravio planove koju devojku će sledeću odvući u krevet.

Foto: TvPink Printscreen

On je pošao u šetnju sa Markom Janjuševićem Janjušem, kojem je najpre otkrio koji on problem ima sa Minom.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja se na nju ložim ove najviše, a sinoć mi plakala jer sam je iskulirao. Rekao sam joj sto puta da sam je namerno iskulirao da bih joj se svideo. Rekao sam joj:"Ja ću sad tebi da kažem sve, a ti ćeš sutra da se uobraziš, da glumiš ludilo, da budeš do j*ja p*čka, da se doteruješ", rekla mi je da neće. Tri sata sam joj sinoć posvetio, da bi se ona danas opet uobrazila i našla razlog da se naljuti, jer je čula da sam rekao Milanu da bih pljasnuo Anu. Rekao sam i da Minu ne bih ostavio zbog Ane, samo bih je pljasnuo - u svom stilu objasnio je Đekson, a potom je usledilo Janjuševo pitanje.

Foto: Pink.rs

- A ti bi da pljasneš Anu, a da ostaneš u vezi sa Minom? - upitao je Janjuš, nakon čega je dobio Đeksonov potvrdan odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

- Tako je bilo i sa Anđelom. Mina me najviše loži, ali nisam došao ovde da j*bem jednu ribu - rekao je Đekson, a potom dodao da je imao plan i da zavede Andrijanu Radonjić ali da, na njegovu veliku žalost, u tome nije uspeo.

Foto: E-stock

- Uvek kad planiram, uvek ga izd*vam. Uzeo sam najtežu, Andrijanu... Najtvrđi orah - jadao se Đekson, kojeg je Janjuš posavetovao da što pre pronađe novu metu u "Zadruzi".

Njihov iskren razgovor poslušajte u snimku:

D. T.

#Ana Korać

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Đekson

'