AKTUELNO

Sećaš li se kada sam pokušala da pobegnem, a ti si me zgrabio za guzu, pogledao se u ogledalo i rekao kako bismo bili lep par? - obratila se glumica kolegi na društvenoj mreži.

Zvezdu serije koja je bila hit u Srbiji "Entourage" Džeremija Pivena koleginica Ariana Belaman optužila je da je dva puta pokušao da je napastvuje, jednom na samom setu, drugi put u Plejbojevoj vili.

Foto: Wikipedia

- Hej, Džeremi Piven, sećaš li se kad si na snimanju serije zgrabio moje grudi na kauču bez pitanja - tvitovala je Ariana Belaman.

Ona je objasnila da je pokušala da pobegne, ali on se nije zaustavio.

- Sećaš li se kada sam pokušala da pobegnem, a ti si me zgrabio za guzu, pogledao se u ogledalo i rekao kako bismo bili lep par?

Slična situacija ponovila se i u Plejbojevoj vili.

Ovim povodom oglasiila se i ekipa iz HBO-a koja je radila seriju "Entourage" i oni u svom saopštenju tvrde da do sada nisu čuli za ove optužbe.

- Danas smo prvi put čuli o navodima Ariane Belamar o Džeremiju Pivenu. U našoj firmi je nula tolerancije za seksualno uznemiravanje. Svako ko doživi seksualno uznemiravanje trebalo bi to da prijavi, mi te žalbe uzimamo za ozbiljno - naveli su oni.

Foto: YouTube screenshot

Autor: Pink.rs

#Skandal

#Srbija

#glumac

#serija

'