AKTUELNO

Već dva meseca svim silama brani svoju ćerku, a sada je odlučila da prestane to da radi.

Luna Đogani još od prethodne večeri veoma je lošeg raspoloženja, a sve prepisuje PMS i ciklusu koji joj kasni već desetak dana. Zbog nedostatka istog, povela se polemika da je mlada blogerka možda u drugom stanju sa pevačem Slobom Radanović sa kojim je u ''Zadruzi'' u emotivnoj vezi već oko mesec dana.

Foto: RTV Pink

- Znači grudi su mi kao da imam mleko, ali bukvalno! Treba da dobijem, kasni mi već 10 dana - rekla je Luna u poverenju Teodori i Anđelu jutros, što je mnoge dodatno navelo da posumljaju da je u drugom stanju.

Pročitajte još:UBEĐENA DA JE TRUDNA? LUNA: Već dugo mi kasni, grudi kao da su mi pune MLEKA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Pozvali smo Anabelu kako bismo čuli njeno mišljenje povodom mogućnosti da je njena ćerka u drugom stanju, ali pevačica nije mogla ni da sasluša pitanje.

Ne mogu više, nemam pojma. Bezveze se osećam, dva meseca sam već tu i moram malo da se izolujem od svega. Nemam pojma više, sve što sam rekla rekla sam. Daću malo sebi za pravo da se izlolujem - kazala je Anabela za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Podsećanja radi, Luna je na samom početku ''Zadruge'' otkrila da ima neredovan ciklus, a da li se ovog puta zaista zabrinula jer postoji mogućnost da je ostala u drugom stanju, saznaćemo sigurno u narednim danima.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'