AKTUELNO

Mlada pevačica više nije mogla da toleriše određene stvari, pa je rešila da svojoj prijateljici otvoreno kaže šta joj smeta.

Andrijana Radonjić jutros se veoma iznervirala zbog toga što joj mnogobrojni cimeri, kojima pozajmljuje kozmetiku, šminku i ostale stvari, gotovo nikada ne vraćaju pozajmljene stvari, zbog čega je njen neseser ostao prazan. Upravo to je bio razlog zbog kojeg je zaratila sa Zoranom Stefanov, zbog čega se kasnije rasplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon kraće rasprave, Andrijana je otišla u garderober gde nije mogla da zaustavi suze, pa je Luni Đogani, koja se tu zatekla, objašnjavala zbog čega se iznervirala.

Foto: TvPink Printscreen

Neću ništa više ničije da pipnem, ali ja pola šminke nemam! Od samog početka sam svima sve davala, kako sad da kažem da neću da dam? Mene niko nije pitao da li mi treba nešto i sad dođe, dere se na mene Zorana, koja ostavlja sve živo sa svih strana. Kako da ne plačem?! - histerisala je Andrijana, a onda je rešila da se obrati Zorani.

Foto: TvPink Printscreen

- Naduvaj one koji su krivi, nemoj mene da naduvavaš. Ne možeš da urlaš na mene, rekla sam ti sto puta - poručila je svojoj drugarici i koleginici.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'