AKTUELNO

Bivši zadrugar u intervjuu za Pink.rs nakon izlaska otkrio malo poznate detalje iz rijalitija.

Rukometaš Dušan Zdravković u nedelju je napustio rijaliti "Zadruga". Njega je u studiju u Šimanovcima dočekala devojka Iva, a taj emotivni susret dirnuo je gledaoce Televizije Pink. U intervjuu za Pink.rs Dušan je otkrio šta mu je devojka rekla nakon izlaska iz rijalitija, kakve su reakcije njegovih prijatelja i porodice, ali i detalje iz rijalitija koje publika nije znala.

Ni ona ni ja nismo mogli da dočekamo taj trenutak. Ona i ja smo previše bliski, stalno smo zajedno i ovih 50- ak dana bio je dug period. Sad ćemo početi da živimo zajedno, ovo nas nije poremetilo već nas je i ojačalo - rekao je rukometaš.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Iako je u srećnoj vezi sa devojkom Ivom, nije je mnogo pominjao u rijalitiju.

Ona nije htela da se pominje niti da ljudi znaju za nju. Ona je devojka završila ekonomiju, bavi se time i želi da se ostvari u svom poslu a ne u nekom mom poslu kojim ću se možda baviti. Ja sam slučajno i ušao u rijaliti, a ona je želela da ostane anonimna. I kad sam izašao, ona je došla i htela da ostane ispred studija, ali kako je bila kiša, pozvali su je unutra - rekao je Dušan i objasnio kako je došlo do toga da ipak dođe u studio i dočeka ga:
Sela je u deo koji se ne snima inače, a kad je Milica u intervjuu rekla "Dušan je divan dečko, volela bih da imam  takvog sina", ona je počela da plače pa je kamera snimila i sve je bilo jasno. Kada me je zagrlila, bila je u fazonu "Koliko osećanja na jednom mestu, ne mogu da verujem da sam te zagrlila".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U više navrata za Dušana su bile zainteresovane  Mina Vrbaški i Anđela Veštica a desilo se i nekoliko poljubaca, a ovaj bivši zadrugar zna da je njegovoj devojci tada bilo najteže.

U tim trenucima, ona je sa mnom raskinula 10 puta i pomirila se 20 puta, ali je imala podršku, non-stop je bila sa mojom majkom, sa njenim roditeljima. Inače, mi smo svi bliski, moji roditelji, njeni roditelji i mi se družimo baš. Kada je trebalo da uđem u rijaliti, mi smo znali da nešto može da se desi. Naravno, nikada ne bih imao seks ili tako nešto da nju povredim. Ja sam izbegavao poljubac sa Anđelom i Minom, pokušavao sam to da odugovlačim. Kada me je Anđela napadala, ja sam šetao po dvorištu. Sa Anđelom sam se danas čuo i ona je stvarno prijatelj i drugar - istakao je rukometaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušana smo zamolili da prokomentariše i ljubavi koje su se desile u rijalitiju, a kako je sam istakao, u rijalitiju se sve razlikuje od spoljnjeg sveta, pa tako i emocije.

- U rijalitiju smo osuđeni jedni na druge i može se desiti da ti se svidi najružnija osoba. Zajedno ste svi 24 sata, drugačije su emocije, drugačije je sve. Ima nekih parova za koje se vide da se baš vole, mislim, ne mogu da kažem vole jer je kratko ali ima neka vrsta ljubavi. A ima i parova koji ne mogu jedni bez drugih jer se podržavaju i guraju jedno drugo. Ja bih voleo da svi ostanu u vezama i nakon rijalitija, ali nisam siguran da je to moguće. Što se tiče Lune i Slobe, ja Slobu mnogo gotivim, jer ga znam iz takmičenja u kom su bili i moji drugovi. Ali nisam siguran koliko će biti moguće to jer i kad izađu biće veliki pritisak. Ne znam da li će uspeti da pređu preko svega i opstanu i izađu još jači. Ja bih voleo to jer Sloba je mnogo dobar dečko, a zavoleo sam i Anđela i Teodoru - rekao je on.

Osim mlađih učesnika, ovaj zadrugar bi voleo da nastavi druženje i sa starijim cimerima:

Inače, Zorica je ozbiljan kralj! Kad je ušla, uplašio sam se šta će sad biti, ali ona me je prihvatila kao sina, oduševila me žena. Sa njom bih volela da posedim kad izađu, sa Mićom, ovim mlađima, Slobom, Lunom, Teodorom, Anđelom, Andrijanom, svi su oni super.

Bivši zadrugar prokomentarisao je i Jelenu Golubović, učesnicu čiji je ulazak izazvao najviše pažnje kako publike, tako i samih učesnika rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Veče pre nego što je ona ušla, neko je pričao o njoj i ja sam je tu noć pre nego što je ušla sanjao! Sanjao sam i pomislio sam "Još samo da uđe Jelena Golubović, to bi bio haos". Sutra veče mi sedimo i Đera unosi kofer i viče "Imamo novog člana, došla Jelena Golubović". I mi smo svi bili u šoku. Od starta se videlo da je ona napala Slobu i Lunu, a Jelena je samo čekala da vidi koja im je slaba tačka. Videlo se da podržava Slobinu taštu. Ja nemam ništa protiv nje, ali ona to sve gleda kao neki posao, proučava ljude, brani Macu. Sve radi promišljeno - rekao je on.

Foto: Ivan Vučićević

Kada je sumirao utiske nakon izlaska, Dušan smatra da je ulazak u rijaliti njemu doneo samo dobro.

Ovo za mene je veliki uspeh. Kao momka koji je anoniman ušao u rijaliti ovo je veliki uspeh. Svi su me zavoleli, čak i oni koji se sa svima svađaju. Mnogo mi je značilo što sam sa svima našao zajednički jezik. Mislim da sam prvi momak koji je čist i kulturan ušao i takav i izašao. Moji prijatelji i porodica su ponosni na mene. U "Zadrugu" sam ušao sa 108 kilograma, a izašao sa 95. Na početku sam stalno bio gladan, a posle sam se navikao. Moglo je da prođe i po 2, 3 dana da ništa ne pojedem, samo vodu da pijem - rekao je Dušan Zdravković.

Autor: J. V.

#Dušan Zdravković

#Intervju

#Rijaliti Zadruga

'