AKTUELNO

Podsetila ih je na takmičarku koja je osvojila njihova srca u prvoj sezoni.

Lepa Anđela Jokić ima 11 godina i dolazi iz Velike Plane. Ona se žiriju ''Pinkovih zvezdica'' predstavila pesmom ''Počnimo ljubav ispočetka'' koju u originalu izvodi Beti Đorđević. Nakon što je završila svoju interpretaciju, Goca je spustila svoju stolicu.

Foto: TvPink Printscreen

- Zašto? Na dva ista mesta dve iste inprovizacije koje ne možeš da izvedeš i opet ih ponavljaš. Nema potrebe da imitiraš Lenu Stamenković samo ona je znala ovako da otpeva tu pesmu. Ova pesma u suštini ne ide ovako. Za mene si ti petica i proćićeš u baražu, ali hoću da ti pokažem da ne smeš tako da se igraš. Ni jedna improvizacija nije prijatna, lepo je što ti je Lena Stamenković tvoj uzor, ali ti ne možeš da to izvučeš kao ona - iskrena je bila Goca.

- Skupljaš usta dok pevaš i to je problem. Jako stežeš glas i vilicu. Zvučala si kao da si imitator, ali videlo si da si beskrajno talentovana - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Čak i ako ti govore da si imitirala Lenu Stamenković to ti je veliki kompliment jer ona je sjajna pevačica. Cela Srbija je brujala o njoj kako je pravo čudo. Kad dođu ovde i imitiraju Maraju Keri, možeš i ti da imitiraš Lenu - oduševljen je bio Milan i priznao da se i njemu na početku karijere dešavalo da mu puca glas u visinama kao što se to Anđeli dogodilo.

Pročitajte još:POBEDNICA PRVE SEZONE PINKOVIH ZVEZDICA Marija Serdar za Pink.rs: To iskustvo mi je DAR OD BOGA (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

- Šta smo mi dočekali? Deca u četvrtoj sezoni nam uzimaju interpretacije dece iz prve sezone. Ovo je kao Lenin "kaver". Ovo ne može svako da peva. Jako si muzikalna i sledeći put kad budeš skidala pesme, u trenucima kada vidiš da ti puca glas ti napravi svoju improvizaciju - savetovala je Jelena Tomašević.

- Mene je podsetila na Tatjanu Savatić, takmičarku iz prethodne sezone. Nemoj mnogo da imitiraš druge - zaključio je Sergej.

Autor: Pink.rs

#Anđela Jokić

#Pinkove zvezdice

'