AKTUELNO

Uživali su u njenoj interpretaciji.

Jana Božović iz Podgorice ima 13 godina i u večerašnjoj epizodi ''Pinkovih zvezdica'' predstavila se pesmom grupe Negativ ''Zbunjena''. Ona je svojom izvedbom uspela da podigne sve članove žirija i tako dobila priliku da se još jednom predstavi u narednom krugu.

Foto: TvPink Printscreen

- Bilo je malo klizavo, ali verujem da su se svi podigli jer se u tom klizavom oseća da postoji nešto što je dobro. Prva emisija je i pokazala si veliku želju. Bila si u lepoj brzini u ovoj pesmi. Mikrofon ti je bio na bradi, a treba da ti bude na usnama. Zamalo je bila četvorka, potrudi se više sledeći put - poručila je Leontina takmičarki.

Pročitajte još:EMOTIVNI ROKO BLAŽEVIĆ za Pink.rs: Hteo sam da ODUSTANEM OD SVEGA, a onda su mi se desile PINKOVE ZVEZDICE (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam ustala jer sam shvatio da ćeš ti u narednim emisijama biti bolja nego sada. Ne treba da te mučimo i da te šaljemo u baraž kazao je Milan.

- Ja sam glasala za tebe jer si ti bila sve bolja i bolja kako je pesma odmicala. Nisam se podigla iz sažaljenja. Počela si traljavo, ali nekako si došla na vrlo stabilnu interpretaciju. Nemoj samo na silu da se pokrećeš ako ne znaš šta da radiš - savetovala je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam čula da je traljevo počela, ali sam čula da je muzikalna. Ova petica ti je na podstrek i da je u sledećoj emisiji budeš još bolja - rekla je Jelena.

- Ti definitivno znaš da pevaš. Čuo sam ja tu lepe ukrase koji prikazuju dobe pevače. Očekujem da nam pokažeš još mnogo toga u narednim emisijama - poručio je Sergej takmičarki.

Autor: B. Radonić

#Jana Božović

#Pinkove zvezdice

'