AKTUELNO

Na samom početku žiri je uživao u sjajnoj interpretaciji.

Prva takmičarka koja je razbila led u ćetvrtoj sezoni ''Pinkovih zvezdica'' bila je Milica Trajkova. Ova takmičarka ima 13 godina i dolazi iz mesta Kavadarci u Makedoniji, a večeras je otpevala pesmu ''Stone cold'' koju u originalu izvodi Demi Lovato. Milica je dobila četiri glasa jer Goca nije podigla svoju stolicu.

Foto: TvPink Printscreen

- Vidim da nisi malo dete, a izabrala si dosta zahtevnu i neobičnu pesmu. Mislim da je to za prvi krug dosta pretenciozno. Stegla si se jer ti je visoko. Sve vreme je to u visinama zvučalo kao kreveljenje. A bilo je i momenata kada me zakucaš za stolicu. Zato sam ostala dole. Mislim da u ovoj sezoni i shodno tvojoim godinama da postavimo visoke standarde - iskrena je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je pesma Demi Lovato koju ja izuzetno volim i koju bih slušala iznova i iznova. Ti si pobegla od njene interpretacije što mi se jako dopalo. Goca nije imala mogućnost da te čuje lepo jer si daleko držala mikrofon. Mikrofon mora biti blizu usana. Ja verujem da si ti izvođač za čistu peticu. Imaš odlike nadarene dece. Ja mislim da ćeš ti da izuješ iz cipela u baražu - kazala je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Slažem se i sa Gocom i sa Leontinom. Suština tvog pevanja je da nam pokažeš toplinu svog glasa. Svašta lepo smo čuli, ali bilo je i frljanja tonovima. Moraš da oceniš kod kuće da li možeš da otpevaš celu pesmu, a da ti glasić ne padne. Ne biraj naporne pesme i potrudi se da nađeš pesmu u kojoj možeš da pokažeš svoju toplinu - savetovala je Jelena takmičarku.

Foto: TvPink Printscreen

- Na samom početku nastupati prva i to sa ovakvom pesmom, za mene je to desetka. U svakom slučaju, vidi se da imaš lepu boju glasa i da imaš volumen u glasu i mene je kupila ta tvoja borba bez obzira na greške - dodao je Sergej.

- Makedonija nam je uvek davala prave bisere što se tiče talenata. Ja mislim da si ti jedna od njih. Mislim da si kvalitetan pevač i da ćeš dosta toga napraviti u svom životu - zaključio je Milan Stanković.

Autor: B. Radonić

#Milica Trajkova

#Pinkove zvezdice

'