AKTUELNO

Roditelji ovih Zadrugara večeras će komentarisati njihovo učešće.

Ovo veče doneće nova uzbuđenja u rijalitiju "Zadruga", s obzirom na to da će Dušica Jakovljević u studiju ugostiti članove porodice pojedinih Zadrugara.

Foto: RTV Pink

Naime, večeras će dešavanja u najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga", komentarisati Duško Radonjić, tata Andrijane Radonjić, Svetlana Golubović, mama Jelene Golubović i Gordana Džehverović, mama Teodore Džehverović.

Sasvim sigurno će najveću pažnju privući gostovanje Teodorine mame, Gordane, koja je pre samo nekoliko nedelja u telefonskom razgovoru oštro iskritikovala ćerku zbog njene veze sa manekenom Anđelom Rankovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom, ona je posavetovala Teodoru da prekine vezu sa manekenom i da se fokusira na predstavljanje sebe kao pevačice i da gradi karijeru, a da li je u međuvremenu promenila taj stav i da li se pomirila sa Teodorinim izborom, saznaćete večeras.

Svetlana Golubović prokomentarisaće učešće svoje ćerke, ali i incident koji se dogodio sa Anđelom Vešticom, kada je fizički nasrnula na Jelenu, zbog čega je i diskvalifikovana.

Foto: Andrej Nihil

Sa druge strane, Andrijana nije imala sukobe u rijalitiju, a nakon što je sinoć proslavila svoj 22. rođendan u "Zadruzi", njen otac Duško, sa kojim se i takmičila u "Pinkovim zvezdama", podeliće sa milionskim auditorijumom svoje utiske o Andrijaninom učešću i tome kako se predstavila gledaocima.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite još jednu zanimljivu, i po svemu sudeći, burnu noć, u najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga" i emisiju u kojoj će gostovati roditelji Zadrugara, večeras, od 22 časa, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#Zadrugari

#emisija

'