AKTUELNO

Mlada blogerka razočarana je zbog kazne koju joj je dodelila Žiža Stojanović.

Proka je još jednom posetio zadrugare i zatražio održavanje hitvnog sastanka kako bi konačno rešili probleme. Međutim, onda su nastali novi, a starima nije došao kraj.

Foto: TvPink Printscreen

Pojedinci su negadovali zbog toga što su pojedinci i ovaj sastanak propustili i spavali, dok su ostali sastančili, a Luna je na samom početku okupljanja istakla kako su joj se sastanci smučili, ali i da je razočarana zbog kazne koju je dobila od Žiže Stojanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Muka mi je više, Žiža, razočarali ste me katastrofa. Svaki dan nešto radim, a vi to niste videli, nikada pohvalili ni za šta... Ja kad radim nešto, nevidljiva sam i ne postojim. Danas je neke nagradila, a mene kaznila - zakukala je Luna, a onda je reč dobila Zorica Marković, koja je, takođe, negadovala zbog toga što su pojedinci spavali u vreme dok je trebalo da se reše ozbiljne stvari koje se odnose za njihovo dalje funkcionisanje i život u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

- Luna je u pravu, ja više da sastančim neću, ne zbog glupih tema, nego danima se jedno te isto dešava - siktala je Zorica.

D. T.

#Luna Đogani

#Zorica Marković

#pevačica

'