AKTUELNO

Objasnila joj je neke stvari.

I danas je Zadrugu posetio mentor Proka koji je, kao što to obično biva, šokiran neredom koji je zatekao u novoizgrađenom gradu. Upravo zatečeno stanje bilo je povod sastanka zadrugara, na kojem je opet došlo do konfliktnih situacija.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku sastanka, Zorica Marković rešila je da objasni zadrugarima da što pre moraju da se dovedu u red.

Foto: TvPink Printscreen

- Možemo li da se dogovorimo nešto, kao narod normalan? Veš se suši isključivo u ekonomskom dvorištu, odnosno na farmi. Ušla sam posle vas, ono što je na slici bilo prikazano svetski, sada izgleda kao neka mala, znate svi na šta mislim. Mnogo je ružno - polomljene su stolice sve, na svakom mestu čarape, gaće, katastrofa. Na šta to liči?! - siktala je Zorica, a onda pokazala na veš koji se sušio usred Bele kuće, gde mu nije mesto.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je to bio veš Lune Đogani, ona je objasnila da ne želi da ga suši na farmi, da joj ne bi upao u balegu, a onda je Zorica ustala i poručila joj da ne želi da se narodu predstavlja na ovaj način.

Foto: TvPink Printscreen

- Neću da se slikam u štroki, nek me zvati ko kako hoće! Izgleda katastrofa - poručila joj je Zorica, međutim, raspravu nisu nastavile.

D. T.

#Luna Đogani

#Zorica Marković

'