AKTUELNO

Supruga mladog pevača danas je stjuardesa, ali je u prošlosti imala mali izlet i u muzičke vode.

Samo dve nedelje od početka rijalitija "Zadruga", situacija u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda, ali i van rijalitija se zagrejala. Najviše pažnje privkli su Luna Đogani i Sloba Radanović koji su od samog početka pokazivali simpatije jedno prema drugom.

Haos je nastao kada su za ovaj odnos svi optuživali Lunu zbog toga što je priznala da prema oženjenom pevaču gaji emocije, a tome na put je htela da stane Anabela Atijas, blogerkina mama.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Anabela je gostujući u emisiji "Zadruga - Narod pita" istakla da je odgovornost za sve što se zbiva i na Luni i na Slobi, a zatim je kada je ušla u sobu za rehabiliticaju u kojoj su bili Sloba i njegova supruga Kristina otkrila i neke detalje iz njene prošlosti.

Foto: YouTube screenshot

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je tada tvrdila da je Kristina bila u vezi sa oženjenim muškarcem, da se skidala u spotu i još mnogo toga. Pink.rs otkrio je da je u pitanju spot Karoline Gočeve i OT benda za pesmu "Zaboravi". U spotu je još nekoliko devojaka koje su obnažene, a u nastavku možete videti verziju spota u kojoj su grudi i guze devojaka blurovani, kao i spot u kom nisu blurovani.

Pročitajte još: ONA JE NJEGOVA KRALJICA: Emotivnom porukom Filip Priji čestitao rođendan! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#pevačica

'