AKTUELNO

Otkriveni su svi detalji farse koju je cela Srbija gledala protekle noći.

Protekle večeri u rijaliti ''Zadruga'' ušla je stjuardesa i supruga Pinkove zvezde - Slobodana Radanovića, Kristina Kockar koja je svog izabranika poželela da vidi, podseti na svoje postojanje, ali i da mu održi lekciju zbog emotivnih varnica koje su počele da ''sevaju'' između Lune Đogani i njega.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, ona se nije pojavila sama. U studiju je gostovala Anabela Atijas, Lunina majka koju je Veliki šef pustio da uđe u ''Zadrugu'' ali pod uslovom da se tamo vidi samo sa Slobom i Kristinom. Pevačica je na to pristala, a njihova rasprava je potrajala, pa su čak između njih pale i neke ružne reči.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom rasprave, u jednom trenutku, Anabela je tvrdila da Kristina Kockar laže i rekla kako će obelodaniti njihovu telefonsku prepisku koju su vodile prethodnih nekoliko dana i da će svi saznati istinu.

Pink.rs je došao u posed njihove prepiske u kojoj Kristina na samom početku konverzacije tvrdi da Luna nije kriva za sve što se dogodilo, već samo njen suprug, ali i ona zato što jednom prilikom rekla da bi mu sličnu ''situaciju'' oprostila.

Prvo to je bilo davno rečeno, dugo kako sam ja znala da će ona tako da se ponaša prema njemu. I ta priča nije problem, priča kao priča, nego je problem šta ja vidim svojim očima. Ne krivim ja nju, nego njega, ali i sebe jer sam ja njemu rekla da ne bude tamo sa strane. Ne imajući u vidu da će ovo da se desi - piše u jednoj od poruka koju je Kristina poslala Anabeli.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Kasnije je Slobina supruga promenila svoje mišljenje na celu situaciju koja se dogodila između Lune i Radanovića, pa je Anabeli rekla da joj neće smetati ukoliko se između njih ne dogodi ništa konktetno.

Nadam se da će na ovom ostati i ne smeta mi ako samo ovako bude. Oboje su lepi, pametni, nisu klošari. Ali ako se slučajno nešto desi, onda stvarno. Oboje nisu nenormalni onda. Štaviše, ne krivim ja nju. Ako se nešto desi kriv je on. Ali ovu priču je ona potencirala, a ne on - stoji u prepisci.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Veoma brzo došlo je do rasprave između njih dve, nakon što je portal Pink.rs objavio kratak intervju sa Slobom pre ulaska u kom je pevač otkrio da bi mu supruga oprostila seks po cenu nagrade. Nakon što je Kristina rekla da nije istina da je Slobodan tako nešto izjavio, Anabeli su neke stvari bile jasnije.

Pročitajte još:OTKRIVAMO! Slobi bi supruga oprostila čak i seks sa Lunom, ali evo i zbog čega! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

To što priča da se razvodi je velika sramota. Od svih ljudi našao je mene i moje dete. Pa malo se zaje*ao. Hteo je toliko medije, dobiće ih. Obećavam! Ko se zadnji smeje najslađe se smeje. Sada će sve polako izaći na videlo. I ko juri oženjene muškarce i ko šta zna i ko šta priča - poručila je Anabela Kristini.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

- Je l' si ti luda? Ko na tvoje dete? Pa moju sliku sa svadbe su stavili! Mene su uvukli. Ja ne odgovaram ni jednom mediju - odgovorila je Kristina, dok je Anabela još uvek pod ustikomu jednom trenutku konstatovala da je Slobodan možda i homoseksualac.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

- Sram vas bilo šta ste smišljali. Sad krećem ja. Nisi ti slučajno izabrala Lunu. Nisi - odbrusila je Anabela aludirajući na to da je Slobodan samo hteo marketing i to preko njene ćerke i dodala:

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Sve si ovo ti smislila. On je glup za ovo - shvatila je Anabela.

- Treba da te sramota što nosiš ime majke i sad nam je jasno na koga ćerka liči. Prostakuša kao i ti - objasnila je Kristina koja je posle toga blokirala Anabelu, pa joj njeni odgovori nikada niji stigli.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Ukoliko ste propustili trenutak kada su se prethodne večeri u ''Zadruzi'' suočili Sloba Radanović, njegova supruga Kristina Kockar i pevačica Anabela Atijas, pogledajte sve u videu ispod teksta.

Autor: B. R.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'