AKTUELNO

Pevač je u jednom trenutku prevrnuo sto i oborio saksiju u dvorištu!

Pred svitanje, jutros, u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", izbila je velika svađa. Glavni akteri bili su Sloba Radanović, Luna Đogani, Anđelo Ranković, Teodora Džehverović i Milan Milošević, a onda su se kasnije umešali i ostali zadrugari.

Foto: TvPink Printscreen

POGLEDAJTE: LUNI POZLILO zbog cele situacije! Zadrugari je IZNELI IZ SPAVAĆE SOBE!

Foto: TvPink Printscreen

Novinar je rekao blogerki kako se folirala kada je pala u nesvest, ranije u toku gostovanja njene mame, a priča je krenula od Mikija Đuričića. To je Slobu izbacilo iz takta, pa je morao Anđelo da ga zadrži. Očigledno je da je sve bilo jako stresno i naporno za pevača, u noći iza nas.

Foto: TvPink Printscreen

Idi leči se! Sram da te bude! Znaš kada bih ja rekla za tebe da se foliraš? - pitala je Luna novinara, i nastavila: Boli me d*pe šta kaže Miki!

U isto vreme, čuo se i razgovor manekena i pevača:

Foto: TvPink Printscreen

Alo, Slobo! Popili smo i iskuliraj! Jel ok? - rekao je Anđelo, a novinar je pomislio da će ga pevač udariti, nakon čega mu je Sloba odgovorio: Daj brate, da sam hteo da te udarim, udario bih te! Neću da te udarim! - izjavio je on.

Foto: TvPink Printscreen

Svađa se sve vreme odvijala u nekoliko prostorija.

Foto: TvPink Printscreen

Svi ste k*rac, je*em li vas u usta, sve da vas je*em, da znate! J*bem li vam mamu, da vam j*ebem! Klošari smrdljivi! - vikao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Slobo, jel mi treba zbog tvojih g*vana da plivamo? - pitao je novinar.

Foto: TvPink Printscreen

Mrš bre u p*čku materinu! Mene predstavljaju kao ološa, ne tebe, jeb*m ti ja sve u p*ku, da ti j*bem! Klošar, imam da im stavim do znanja, da ne mogu da se zaj*bajavu, da ne bih slomio kičmu nekome! Sada ću nekome ovaj gips o glavu da slomim! - bio je veoma ljut pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Šta se sve tačno dešavalo, ko se još umešao u celu raspravu, kako se situacija smirila, kao i ko je koga ogovarao nakon svađe, pogledajte:

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLI VIŠE DA ĆUTE! Luna priznala da se ZALJUBILA, Sloba otkrio šta misli o ANABELI! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Sloba Radanović

#Svađa

#Teodora Džehverović

'