AKTUELNO

"Volela bih da mama zna da je on jako bitna osoba za mene! Moja mama nije takva, ona je mnogo dobra, emotivna i uvek je za ljubav!" - rekla je Luna koja je ostala šokirana, kada je od Slobe čula šta mu je sve rekla Anabela.

Bilo je ovo naporno veče za Lunu Đogani. Nakon ulaska u "Zadrugu", došlo je do velike svađe njene mame Anabele i supruge pevača Slobe Radanovića, sa kojim se Luna jako zbližila pred kamera. Nakon svega toga, Luna je pala u nesvet!

Foto: TvPink Printscreen

POGLEDAJTE: LUNI POZLILO zbog cele situacije! Zadrugari je IZNELI IZ SPAVAĆE SOBE!

Nešto kasnije, kada joj je bilo bolje, Luna je odmah otišla kod Slobe, koji se u tom trenutku nalazio u pab-u na žurci na kojoj je pevao Đani. Blogerka je želela od Radanovića da čuje šta se sve dešavalo iza vrata gde su se svađali njihovi najmiliji. Međutim, prvo je srela novinara Milana Miloševića, koji joj je otkrio bitne detalje:

Foto: TvPink Printscreen

Anabela ga napala! Rekla mu je da je on sve ovo namestio i da je dogovorio sve sa svojom ženom. Vređala ga je najstrašnije. - šaputao je Milan.

Luna je posle toga, našla i izvela Slobu napolje, kako bi otvoreno mogli da pričaju o novoj situaciji koja je nastala:

Foto: TvPink Printscreen

Takve mi je reči izgovorila, da ja ono... Jesi ti dobro? - bio je zbunjen Sloba.
Dobro sam... i šta kao, to je to? Tako ćeš da mi okreneš leđa? Nećemo više da pričamo? - pitala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da ti okrenem leđa! Ja sam ispao najveći šljam i ološ ovde! Večeras sam čuo neke priče, da sam ja gej, da sam ja glup, buzdovan, šljam. Ne! Ja sam uvek bio tu za tebe, uvek sam skočio! Kad ti je bilo najteže, ja sam skočio! Samo mi je drago da si ok! Uplašio sam se kada su rekli da si pala u nesvest. - nakon čega je Sloba poljubio Lunu u čelo.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je odmah otišla u spavaću sobu, sa suzama u očima, a tamo su je čekale dve cimerke, sa kojima je komentarisala večerašnja dešavanja:

Foto: TvPink Printscreen

Veliko sr*nje! Anabela je Slobu napljuvala! Jesi svesna šta mu je rekla sve? - pitala je Teodra Lunu, koja je takođe bila u suzama: Sve me je ovo pogodilo!
Očigledno ona zna ono što ja ne znam! Ovo za mamu, baš me ono - šokirala! Sad sam dobro! Neće više biti ništa, to je to! - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nije mi jasno šta se desilo! Nego mi je čudno što je ona sve to rekla, ipak je to moja mama i ne bi to uradila bez razloga. Nešto se desilo, što ja ne znam, jer on je stvarno bio tu za mene. Volela bih da mama zna da je on jako bitna osoba za mene! Moja mama nije takva, ona je mnogo dobra, emotivna i uvek je za ljubav. Rekla mu je svašta! Rekla mu je da je ološ, da je gej. - bila je zbunjena Luna.

POGLEDAJTE: SVAĐA KAKVA SE NE PAMTI: Anabela se u Zadruzi odmah ŽESTOKO SUKOBILA SA SLOBOM I NJEGOVOM ŽENOM!

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'