AKTUELNO

Borba za kadar!

U rijaliti programu koji nema konkurenciju "Zadruga", sinoć je došlo i do preotimanja emisije, publike, kadrova i gledanosti. Bane Čolak, imao je svoj deo programa, gde je okupio zadrugare i počeo da sluša njihove životne priče.

Mikiju Đuričiću, Banetova emisija, nije toliko bila zanimljiva, pa je otišao da razgovara sa Drvetom mudrosti:

Foto: TvPink Printscreen

Ej, prvo! Nikad bolji rijaliti! Što se tiče uslova, slobode, ne držite nas za stolom da sedimo kao ludaci neki, sve mi je super, jedino što se osećam da sam tri svetlosne godine daleko od ovih ukućana. - rekao je Miki, koji po prvi put nema želju da beži iz rijaliti programa.

Drvo ga je pitalo, zašto nije sa ostalima i zašto ne sluša životne priče svojih cimera, na šta je Miki rekao da ništa debilnije u životu nije video. Na sve to Đuričić je predložio da se kaže da ta emisija nije išta u etar. Drvo se na sve to slatko nasmejalo, a pčelar je predložio još jednu ideju - da on pokrene svoju emisiju, sa Macom, Divnom DNK i Markom DNK.

Drvo je poželelo da što pre vidi taj šou na ekranu, a Miki je odmah skočio i za kratko vreme pokrenuo svoj program. Kako bi pomoglo Mikiju, u preotimanju emisije, drvo je pozvalo Janjuša, koji je o emisiji Baneta Čolaka, imao isto mišljenje kao Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Da li spreman Marko? Tvoj zadatak je da u toku emisije obavestiš gledaoce da Miki ima emisiju u isto vreme! - reklo je Drvo mudrosti, Marku!

Janjuš je odmah ustao i otišao da ispuni svoj zadatak, jer je znao da ga čeka vredna nagrada. On je ušao u sobu, gde su svi ostali stanari slušali ispovest Uroša Ćertića, i uspeo poptuno da ih izbaci iz koloseka.

Foto: TvPink Printscreen

Pusti ti Mikija prevaranta, ajde iš tamo! - bio je komentar Saške Karan, ali je Janjuš bio uporan, bez obzira što je Dušan sve vreme pokušavao da ga istera napolje.

Čolaku nije bilo svejedno. Kada je video šta se dešava, prekinuo je svoju emisiju, i zajedno sa ostalim zadrugarima otišao u dvorište, gde u Miki, Maca, Divna i Marko DNK, vodili svoj, mnogo zanimljiviji program. Za uspešno izvrešn zadatak, Drvo mudrosti, nagradilo je Janjuša:

POGLEDAJTE: BRAČNI PROBLEMI: Divna PRIZNALA svom mužu, ko joj se nabacivao, a ko hvatao! Marko izljubomorisao najstrašnije, a onda su OVO krenuli da rade! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Bane Čolak

#Marko Janjušević

#Miroslav Miki Đuričić

'