AKTUELNO

Posle svađe je najslađe!

Kada su svi polegali, Divna DNK i Marko DNK, izdvojili su se u dvorišu. Pred zoru, Marko je odlučio da kaže svojoj ženi, sve što mu leži na duši i koje mu to stvari smetaju u njenom ponašanju, ali ga je još više iznerviralo kada mu je Divna priznala da joj se Bane nabacuje:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam primetila da Bane gvirka na mene, ja sam to davno primetila! Ja sam mislila da on mene gleda kao drugara, ali Marko mogu i ja da imam neku simpatiju, kao ti što imaš Macu. - rekla je Divna DNK i dodala: Bora me hvatao da d*pe!

Inače, ona je njemu često znala da ljubomoriše zbog situacija sa Macom, ali sada su se uloge okrenule:

Da li ta simpatija može da te hvata za d*pe ili da te poljubi? Otkud ja znam! Ja jesam ljubomoran! Imaš čoveka, a tamo igraš sa nekim drugim! Ako te neki uhvati, ti kaži: nemoj da me diraš, imam čoveka i gotovo! - komentarisao je Marko, a Divna je dodala: Imam čoveka, ali ne zna da igra!

Foto: TvPink Printscreen

Posle svega, Divna i Marko su rešili svoje bračne probleme, a kako bi mu pokazala koliko ga voli i koliko mu je verna, Divna je skočila u krilu Marku i počela da ga ljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, ovo nije prvi put da oni pred kamerama razmenjuju nežnosti, nekoliko večeri ranije, ljubili su se i pred svim ukućanima, a najbliža njima bila je glumica Žiža Stojanović, koja je ostala bez teksta, kada je bila taj prizor.

POGLEDAJTE JOŠ: ŽESTOKA SVAĐA U ZADRUZI! Janjuš izvređao Macu: SLEPI MIŠU, STIDI SE! (VIDEO)

Autor: S.K.

#DNK

#Divna Milanović

#Divna i Marko

#Ljubomora

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'