AKTUELNO

Mnogi su primetili da glumica više ne izgleda toliko mršavo kao pre i da je konačno ona stara.

Vest da se Anđelina Džoli i Bred Pit razvode uzdrmala je javnost, a njene optužbe na račun uskoro bivšeg supruga zapanjile su sve.

Nakon što se Bred pojavio prvi put u javnosti, sada se i Anđelina obratila svetu prvi put od septembra, kada je i objavljeno da se ovaj holivudski par razvodi.

Anđelina je snimila video za potrebe Međunarodnog krivičnog suda u kampanji za borbu protiv nasilja nad decom, ali i o pravima dece.

Foto: Printscreen Youtube

- Pozdravljam obavezu da se, gde god to dokazi dozvole kao deo sistematskog pristupa, uključe i optužbe za zločine nad decom. Na tome čestitam kancelariji glavnog tužioca, ali i svima onima koji sprovode tu politiku. Uspešno procesuiranje je novi pravni parametar, bilo da je reč o Međunarodnom sudu ili bilo kom drugom pravnom telu, i to je rezultat dugogodišnjih napora. Mislim da bi u tom novom svetlu trebalo sagledati novi odnos suda prema deci. Čovečanstvo dugujemo deci. Znamo da radimo najbolje za decu. Ne može da postoji kompletna pravda, a da se u obzir ne uzmu i žrtve ratnih zločina. Deca moraju da se kreću napred i prevaziđu svako zlo - poručila je Anđelina i ovom snimku.

Mnogi su primetili da glumica više ne izgleda toliko mršavo kao pre i da konačno vide onu Anđelinu koja je osvojila svet svojim izgledom i seksepilom.

Nakon rastanka od Breda razočarana u muškarce!

Nedavno se pisalo kako je Anđelina utihu posle razvoda od kolege pronašla u bivšoj devojci Dženi Šimizu.Njeni prijatelji rekli su kako ovo nije prvi put da je slavna glumica bila u vezi sa devojkom, ali da je Dženi jedina koju je predstavila javnosti.

Autor: M. Đurović

#Anđelina Džoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

#Razvod

#glumac

#glumica

'