AKTUELNO

Veliki šef, od ranog jutra, mamurnim Zadrugarima zadao novi zadatak!

Nakon što su se jedva probudili, posle burne noći, Zadrugare je i ovoga jutra, sačekalo pismo Velikog šefa. Ovoga puta, on je zahtevao da se konačno progovori o ukućanima koji su imali tajne zadatke, i šta je trebalo da obave proteklih nekoliko dana.

Foto: TvPink Printscreen

Neki od vas su bili na tajnim zadacima. Pre nego što saznate ko su ti Zadrugari i kakvi su im bili zadaci, Veliki šef ima jedno pitanje za Baneta, Bane je jedan od Zadrugara koji su ovih dana imali tajni zadatak, a Banetov zadatak je bio da otkrije ko je osim njega na tajnom zadatku. Veliki šef sad želi da čuje odgovor na to pitanje. Bane, ukoliko tačno odgovoriš na ovo pitanje, bićeš nagrađen. - naveo je u pismu Veliki šef.

POGLEDAJTE: NA VISINI ZADATKA?! Maca Diskrecija u vreloj akciji, a za sve ovo dobila je i PARE! (FOTO+VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Posle ovoga, Bane je odmah ustao, i počeo da lomi misli po glavi, ko bi to mogao, osim njega da se nađe na tajnom zadatku.

Nemam pojma, brate. Mislim da je na tajnom zadatku bila Teodora. To sam igrom slučaja saznao, nisam imao pojma da je ona na tajnom zadatku, mislio sam da je Smilja na tajnom zadatku, ali sinoć sam čuo da je ona na tajnom zadatku - izjavio je Bane Čolak, koji više nikoga nije moga da otkrije.

Foto: TvPink Printscreen

Šta će na sve ovo reći Veliki šef, Zadrugari će saznati uskoro, zato pratite dešavanja na programima ubedljivo najgledanije televizije - Pink, i na You Tube kanalu Zadruge!

POGLEDAJTE JOŠ: OVO NISTE ZNALI O NJEMU! Učesnik ZADRUGE Marko Janjušević istetovirao lik PEVAČA! (FOTO)

Autor: S.K.

#Bane Čolak

#Zadruga - RTV Pink

'