AKTUELNO

Najbliža njima, bila je najstarija Zadrugarka, Žiža Stojanović, koja je mogla da vidi svaki detalj.

Sinoć je u najluksuznijem rijaliti programu "Zadruga", odžrana prva žurka ove sezone. Da je ukućanima i te kako trebao neki lud provod, govore i stvari koje su se dešavale protekle noći.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su ukućani pomislili da su videli sve za jedno veče, dogodila se i situacija koja ih je demantovala. Marko DNK i Divna DNK, nisu marili na ostale stanare, pa su se zaneli u razmenjivanju nežnosti i poljubaca na krevetu u spavaćoj sobi!

PROČITAJTE: MACA IM POMRSILA KONCE U BRAKU! Divna DNK očitala lekciju svom suprugu! (FOTO+VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Samo se*s, samo se*s - pevala je Mina Vrbaški, a to je zapravo bio znak ostalim Zadrugarima, da se okrenu, i pogledaju šta se dešava na sred spavaće sobe.

Ostali stanari, odmah su počeli da dozivaju jedni druge, kako ne bi propustili ovu vrelu akciju. Kada su se skupili i videli šta se dešava pred njihovim očima - zanemeli su.

Foto: TvPink Printscreen

A nemoj da me zaj*ebavaš! - viknuo je Marko Janjušević Janjuš, koji je ostalo najviše šokiran, dok je jedna stanarka dobacila: Ugasite svetla, biće se*sa večeras!

Ova situacija nasmejala je prisutne, a dok se sve vrtelo oko Marka DNK i Divne DNK, ovo dvoje supružnika, nisu marili na komentare, već su i sami tražili da se ugase svetla, ali ne i kamere, koje im očigledno ne smetaju.

PROČITAJTE: DIVNA ĆE SKOČITI OD SREĆE: Posvađali se Maca i Marko! (VIDEO)

Autor: S.K.

#DNK

#Divna i Marko

#Rijaliti Zadruga

#Seks

#Zadruga - RTV Pink

'