separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DOK TE NE POŠALJEM U BOLNICU, NEĆU STATI! Učesnica Zadruge progovorila o PAKLU koji je preživela bivšim mužem i ŠOKIRALA SVE! (VIDEO)


Viktorija je potpuno iskreno progovorila o svim problemima koje je imala sa suprugom, ali i o tome kako je sama gajila ćerku.


Ovog jutra svoje krevete prvi su napustili pevačice Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević, kao i kaskader Uroš Ćertić. Dok su ispijali prvu jutarnju kafu, Viktorija je svojim cimerima počela da priča o svojoj naslednici, bivšem mužu i problemima koje je imala sa njim.

Autor: Printscreen YouTube/Dragan Stanić Stanke

Udala sam se 1982., a razveli smo se 1993. Živeli smo kao bebe. Strašno me pratio. Deset dana smo se poznavali i u junu me oženio. Otišli smo u farmerkama i tajno se venčali. Niko nije znao, ni tata, ni mama. - prisetila se Viktorija.

Autor: TvPink Printscreen

Iz ove priče, može se zaključiti, da su pevačici, samo detalji oko udaje i rođenje ćerkice, ostali u lepom sećaju, jer sve ono što je ostalo pričala o mužu i nije baš bilo pohvalno:

Onda je krenuo raspad sistema. Između mame i žene, između žene i narkotika. Izabrao je narkotike. Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on živ, nije se javljao, krio se od dugova - podelila je Viktorija svoju prošlost sa zadrugarima.

Autor: TvPink Printscreen

Međutim, tu se priča nije završila. Viktorija se prisetila i vrema odrastanja svog deteta, zbog koga je i plakala prvih dana nakon ulaska u najveći rijaliti program "Zadruga". Kaže da njen bivši suprug prvo imao veliku želju da mu Viktorija rodi dete, a kasnije nije puno vodio računa o njima.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je rasla sama, sa mnom. Završila srednju školu, izgurali smo sve to. Tada nisam mogla ni da radim. Kod babe nije htela ni dan da bude. Rođendan joj ne čestita. Rekao je: "Dok ti majku ne oteram u ludnicu, neću stati!", što nije daleko. Ne uzimam mu alimentaciju, ali nema veze, ja sam samo molim da se njih dvoje spoje - pričala je Snežana o odnosu bivšeg muža i ćerke.

Koje je još probleme imala Viktorija, u svom bračnom životu, do detalja, možete poslušati u snimku:

Autor: S.K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti