AKTUELNO

"Nije nam bio loš se*s, da bi se ona vratila bivšem" - tešio se Marko.

Nakon što mu je prošle noći, Drvo mudrosti u Rajskom vrtu, ostavilo cveće za učesnicu "Zadruge", u koju se zaljubio, Marko Zec, jutros je pred zoru, svoje utiske o celoj situaciji razmenio sa Žarkom Stojanovićem i Smiljom Janković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: Marko Zec otkrio koja učesnica Zadruge mu se dopada, A ONDA JOJ JE PRIREDIO OVO! (VIDEO)

U jednom trenutku, Zecu se razvezao jezik, pa je izjavio, kako je skoro imao probleme sa devojkama, zbog čega se danas plaši da im priđe:

Foto: TvPink Printscreen

Ona mu okačila ružu, kao: "Ja ne mogu bez tebe, kao nam je dobro bilo u Grčkoj". Ja je zovem, pitaj je što mi nisi rekla da imaš momka, da hoćeš da mu se vratiš, a ona kaže da je pogrešila, ovo - ono, i od tad nekako plašim se sa ribama. Nije nam bio loš se*s, da bi se ona vratila bivšem - izjavio je Zec.

Foto: TvPink Printscreen

Smilja Janković, ostala je šokirana, kada joj je Marko, na ovo rekao, da je to bilo pre pola godine. Na šta je Zec, nastavio da priča o svojim strahovima sa ženama, a Jankovićeva ga je tešila i govorila mu da nema razloga da se plaši.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Marko je trenutno opasno zaljubeljn u pevačinu Andrijanu Radonjić, u čijem osvajanju mu pomaže Drvo Mudrosti. Takođe, Marko je u jednom trenutku izjavio da bi mu bilo žao da napusti najgledaniji rijaliti format na našim prostorima "Zadruga", a u celu priču, umešao se i Žarko Stojanović, koji je Zecu dao par smernica, šta tačno, možete pogledati u snimku ispod:

Autor: S.K.

#Andrijana Radonjić

#Marko Zec

#Rijaliti Zadruga

#Smilja Janković

#Televizija Pink

#Žarko Stojanović

'