AKTUELNO

Od tada je prestao da koristi mobilni telefon i sve društvene mreže.

Nekoliko meseci pred početak najzahtevnijeg rijalitija ikada, jedan od učesnika borio se sa depresijom. On je u samo nekoliko meseci ostao bez majke, strica i dva veoma bliska prijatelja, a okončao je i ljubavnu vezu.

Kako portal Pink.rs saznaje od izvora bliskog Miroslavu Mikiju Đuričiću, ulazak u rijaliti ovog puta nije mu teško pao jer je potpuno promenio način života te mu je bilo lako da se odluči na ovaj korak.

Foto: Pink.rs

Mikiju je prethodnih godinu dana bilo mnogo teško. Umrla mu je majka, a nedugo potom i stric. U veoma kratkom vremenskom periodu iznenada su preminula i dva jako dobra prijatelja, tako da je sve to bio veliki šok za njega - rekao je izvor blizak ovom zadrugaru.

Mikiju je teško pao gubitak bliskih članova porodice, ali i prijatelja. A podršku mu je tada pružala devojka sa kojom je bio u vezi. Ipak, ubrzo je došlo do kraha ljubavne veze, što je pčelaru iz Kupinova teško palo.

Foto: TvPink Printscreen

Sa tom devojkom bio je u vezi 6,7 meseci i baš je bio zaljubljen u nju. Kad su raskinuli, Miki je rešio da mobilni telefon više ne koristi, a ugasio je i sve društvene mreže. Kako je sam priznao, mobilni telefon je služio da mu ljudi jave loše vesti, ispituju gluposti i tome slično. Baš zato je rešio da se oslobodi toga i na taj način je uspeo i da se izbori sa depresijom. Išao je na pecanje, družio se sa ljudima i na taj način se izvukao iz svega. U rijaliti je ušao rasterećen sa željom da se isproba u ovom potpuno drugačijem šou programu - rekao je ovaj izvor za Pink.rs.

Pročitajte još: JOŠ JEDNA KAZNA: NJIH DVE će snositi POSLEDICE zbog OVOG POSTUPKA! (VIDEO)

Miroslav Miki Đuričić u "Zadruzi" često kuva, što ga, kako je sam istakao, relaksira, a kako po prirodi nije svađalački tip, za sada se u ovom rijalitiju još nije sukobio ni sa kim. Da li će tako ostati za sve vreme njegovog boravka u Beloj Kući, kao i da li će se Miki možda zaljubiti, ostaje da se vidi.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'