AKTUELNO

Spremna je da se bori.

Sutra u 21 sat na televiziji Pink počinje jedan od najvećih projekata ikad urađenih na ovim prostorima - rijaliti Zadruga. Mnogi učesnici već su počeli da se opraštaju sa svojom porodicom i prijateljima, koje neće videti narednih nekoliko meseci.

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna Đogani, jedno je od imena za koje znamo da će se naći u okviru ovog rijaliti programa, a ona je danas podelila fotografiju sa porodicom uz poruku koja je rastužila njene fanove. Ipak na fotografiji nedostaje njen otac, denser Gagi Đogani, sa kojim je sliku izbacila na story:

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Dragi moji, želim da vam kažem da od danas neću biti aktivna na Instagramu. Ali ne brinite, profil neće biti zapostavljen, sve moje slike i sve sto se bude dešavalo u rijalitiju "Zadruga" biće okačeno. Želim da vam se svima zahvalim na podršci, ljubavi i lepim rečima. Daću sve od sebe da vas ne razočaram, da budem ono što jesam i da dokažem onima koji ne veruju, da sam jedna obična devojka sa manama i vrlinama. Pokazaću vam da se u ovom svetu poštuju i cene dobri i kulturni ljudi. Šta znači biti dama sa stavom! Ovom slikom poručujem vam da volite ljude oko sebe, čuvajte ih i budite zahvalni svaki dan na onome sto imate oko sebe. Šaljem vam veliki pozdrav, ljubav i pozitivnu energiju! Budite uz mene, verujte u mene a ja vas neću izneveriti! Idemo dalje, sve do medalje! Voli vas vaša Luna! - napisala je ona.

Pored toga, ona je postavila i sliku sa psom, koju gleda kao svoju ćerku:

Ćerko mamina, stiže mama brzo! Budi mi dobra i znaj da te volim, ti si moja srodna duša! - napisala je Luna uz fotografiju.

Kako će se Luna snaći u rijalitiju koji se opisuje kao nešto što još nije viđeno u svetu, imaćete prilike da gledate već od sutra u 21 sat na televiziji Pink.

Autor: N.V.

#Luna Đogani

#Zadruga

#rijaliti

'