separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

FANOVI U TRANSU: Ovako je bilo na SPEKTAKULARNOM KONCERTU Cece Ražnatović u Sloveniji (VIDEO)


Folk diva priredila je u Portorožu spektakl za pamćenje.


Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović konačno se odazvala pozivu svojih mnogobrojnih fanova u Sloveniji i tamo održala koncert o kojem će nekoliko hiljada ljudi pričati još dugo!

Pre samog koncerta, Ceca je pozdravila pratioce na Instagramu zanimljivim video-snimkom koji je privukao veliku pažnju njenih fanova, a potom je usledilo spektakularno muzičko druženje.

😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

"Tenis Arena" u Portorožu, gde je folk diva sinoć održala koncert, bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a ovaj nastup bio je samo još jedan u nizu mnogobrojnih u okviru još uvek aktuelne koncertne turneje "Autogram". Veliki broj Cecinih fanova ostao je ispred "Tenis Arene" koja je bila krcata, a muzička zvezda obećala je svima koji nisu uspeli da prisustvuju ovom muzičom spektaklu da će u Sloveniji ponovo zapevati veoma brzo.

Autor: Instagram

Cecu je publika dočekala uz vrisak i gromoglasan aplauz, a ona im se živim izvođenjem velikog broja hitova i višečasovnim spektaklom odužila za svu ljubav i podršku koju joj godinama unazad pružaju.

Autor: Instagram

Folk diva podelila je delić atmosfere i sa svojim fanovima na društvenim mrežama, a kakvu je atmosferu napravila živim izvođenjem svog hita "Didule" pogledajte u nastavku:

Ovako je bilo nama u Portorozu! Samo jako!😂👌❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘LJUBAV!

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

D. Tanasijević

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti