AKTUELNO

Glumica šokirana zbog jučerašnjih događaja

Svetski poznata glumica Penelope Kruz, podelila je svoju tugu i saosećanje sa narodom Španije nakon terorističkog napada koji se dogodio juče u centru Barselone. Naime, ona je juče na svom instagram nalogu objavila dve fotografije uz opis "Kako tužno" i pokazala koliko ju je pogodio pomenuti događaj.

Njena bojazan za španski narod potpuno je opravdana s obzirom na to da je i sama potekla iz te zemlje, tačnije iz grada Alkobendas, u pokrajini Madrid. Takođe, važno je napomenuti da film, za koji je poznata glumica dobila Oskara, nosi naziv "Ljubav u Barseloni" tako da ne čudi glumičina posebna vezanost za ovaj grad.

Nakon napada u ovom španskom gradu oglasili su se i drugi svetski poznati umetnici koji su poreklom iz te zemlje. Pored Penelope, svoju nevericu i tugu podelili su i glumac Mario Kasas kao i pevač Enrike Iglesijas. Kako su teroristički napadi postali učestali, panika i saučešće koje osećaju sa porodicama stradalih nisu moglu da zaobiđu ni javne ličnosti koje žive van ovih prostora.

#Penelope Kruz

'