AKTUELNO

U intervjuu za Pink.rs pevačica i starleta otkriva kako će se ponašati u rijalitiju koji počinje sa emitovanjem 6. septembra.

Kako portal Pink.rs ekskluzivno saznaje, jedna od učesnika rijalitija "Zadruga" biće i Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija. Na radost njenih obožavalaca koji danima mole produkciju putem društvenih mreža da i nju ubace u ovaj rijaliti, starleta i pevačica je ovu informaciju odmah potvrdila i najavila neverovatan šou:

Gledaoci će moći da vide dosta kreativniju Macu, dosta elokventniju, zreliju. Dosta sam se popravila, znam da procenim ljude bolje nego do sada - rekla je Maca za Pink.rs.

S obzirom na to da su neke od učesnica i Soraja, Ana Korać i Mina Vrbaški, zanimalo nas je kako će se slagati sa njima.

Foto: Pink.rs

Inače ne koristim mnogo PVC stolariju, ali, možda ću se složiti sa njima, videću - zagonetna je bila Maca.

Foto: Instagram

Ova 26-ogodišnjakinja ima dve pesme, a kako će joj jedan od kolega u rijalitiju biti i Zoran Marjanović, koji ima svoj studio i bavi se komponovanjem muzike, pomislili smo da će Maca možda iskoristiti novo poznanstvo i dogovoriti poslovnu saradnju sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Ne bih da mi amateri pišu pesme. Neka hvala - kratko je odgovorila i dodala:

Foto: Pink.rs

- Rijaliti može da ti donese bolju poziciju na javnoj sceni, da se bolje predstaviš ljudima. A ja ću se igrati sa njihovim mozgićima, kako stignem - kroz smeh je rekla pevačica.

Maca nam je otkrila da joj je rijaliti nedostajao i da ona uživa u svemu tome, a samo će joj jedna stvar nedostajati:

Iz spoljašnjeg sveta u rijalitiju će mi nedostajati samo porodica. Već sam bila u rijalitijima. Otkad sam izašla, shvatila sam da mi sve nekako nedostaje i da nije to to, ipak je moj život televizija i to mi je nedostajalo. A pogotovo što je ovo Televizija Pink, tako da ne sumnjam da će biti sjajno, pravi šou.

Foto: Pink.rs

Kako će u rijalitiju "Zadruga" biti i pripadnika starije generacije, zanimalo nas je kako će se sa njima slagati.

- Ja uvek poštujem starije, pogotovo ljude koji imaju karijeru. Ali, ako oni budu loši ljudi, džabe im karijera, ja ću se odbraniti, biću i ja nekulturna. Ko me bude dirao, vratiću mu - istakla je ona i dodala:

- Nisam upoznala nikog od takmičara koji su za sad poznati. Ali s obzriom da neki od njih, poput Lepog Miće, nemaju neku karijeru, a ostarili su, ja ću samo da ga žalim.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: ZGODNE CICE, LEGENDE I RIJALITI IGRAČI: Oni su spremni za ulazak u ZADRUGU i borbu za PRVO MESTO!

Iako je mlada i slobodna devojka, Maca tvrdi da u rijalitiju neće tražiti srodnu dušu.

Iskreno, za ljubav u rijalitiju nisam spremna, nikako. Ja ću samo da se igram sa njima, da zavodim i to je to - rekla je ona.

Pratite sve novosti u vezi sa rijalitijem "Zadruga" na portalu Pink.rs kao i na zvaničnoj Instagram stranici - zadruga_official, i Fejsbuk stranici - Zadruga Zvanična stranica

Autor: J. V.

#Intervju

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Zadruga

#pevačica

#rijaliti

'