AKTUELNO

Poznati glumac razočaran je završnicom Svetskog prvenstva u skoku u dalj.

Ceo svet je u šoku zbog toga što srpska atletičarka Ivana Španović na sinoć održanom Svetskom prvenstvu u skoku u dalj nije osvojila zasluženu zlatnu medalju, a ova nepravda posebno je pogodila čitavu naciju, pa tako i glumca Viktora Savića.

Foto: TvPink Printscreen

On nije mogao da ostane nem posle sinoćnjeg skandala, pa se oglasio na Instagramu gde je podsetio da se slična stvar desila i našem plivaču Miloradu Čaviću na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, kada je nepravedno izgubio od Amerikanca Majkla Felpsa.

- Nismo dugo čekali na novu nepravdu prema takmičaru iz Srbije.. Pa, je l ovo ispod 7?! Pa, je l ovaj desno prvi?! Veliki nam opet pokazuju koliko su mali, samo mi to brzo zaboravljamo i već sutra im se ponovo divimo i želimo da budemo kao oni. Kao oni... - nije završio Viktor svoju misao, ali je dodao emotikon izmeta kao ilustraciju za ono što je hteo da kaže.

Šta se, zapravo, desilo?

Ivanin skok, koji je bio preko 7 metara i dovoljan za zlatnu medalju, skraćen jer se broj na leđima otkačio pri skoku i ostavio trag u pesku na 6.91 metara. Atletski savez Srbije uložio je žalbu na odluku, ali nažalost ona nije prihvaćena i Ivana je ostala uskraćena za medalju na Svetskom prvenstvu u Londonu.

Foto: Tanjug

Pink.rs

#Ivana Španović

#Majkl Felps

#Viktor Savić

'