AKTUELNO

Svi su bili više nego oduševljeni mađioničarem, ali je najjači utiska ostavio na Anu i Danicu.

Mađioničar Volare je iz Novog Sada i ovim poslom bavi se već 19 godina. A ljubav prema ovom zanimanju preneo mu je deda koji je isto bio mađioničar.Prvi njegov trik je iznenadio Danicu Maksimović koja je zapalila ružu od papirne maramice, a umesto pepela, pojavile su se latice.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Ovaj takmičar je zamolio Anu Nikolić da skine prsten. - Teško da ću skinuti. Mi smo ga zalepili - rekla je Ana i nije uspela da skine, pa je Rasta dao svoju burmu.Žiri je bio oduševljen ovom tačkom jer je Rastin prsten nestao i pojavio se u novčaniku ovog mađioničara.

- Pogledajte dobro, je l' ovo Vaš prsten - upitao je Rastu koji je odgovorio potvrdno. - Ja bih ga nosila na procenu - sumnjičava je bila Ana.Posle toga Volare je u neposrednoj blizini članova žirija izveo trik koji je posebno oduševio Anu - novinski papir pretvorio je u novčanice od 1.000 dinara, na šta je ona rekla da joj se " mnogo sviđa".

Zatim je izveo trik sa golubom. Pticu sa slike je "oživeo" još dok je Ana izgovarala da se plaši ptica i zamolila ga da to ne radi.On je ipak to uradio, na šta je Ana skočila sa svog mesta i udaljila se od goluba, dok je Danica oduševljeno ustala iz stolice.- Moj nakolon, moj naklon, moj naklon - ponavljala je Danica, a onda pomazila belu pticu komentarišući da obožava golubove.

Foto: Printscreen Youtube

- Meni se sviđaju mnogo ovi trikovi. Pogotovo ovaj sa novcem, pomogao bi nam mnogo u životu. Ja sam za - bio je kratak Rasta.Danici se najviše dopao trik sa golubom, a Ana je i dalje bila pod utiskom zbog novčanica.- Ja nikada ovo nisma doživeo iz ove blizine, od mene definitivno da! - rekao je Žika, čime su oni jednoglasno odlučili da Volare ide dalje.

J. V./V. T.

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'