AKTUELNO

Brat Bogoljuba Karića, Sreten preminuo je u aprilu.

Informacija da Bogoljub Karić planira da finansira film o svojoj porodici mnoge je zaintrigirala s obzirom na to da je on najavio da će u ovom ostvarenju njegovu suprugu Milanku glumiti Džulija Roberts, a u ulozi njega će se naći Mel Gibson.

Foto: Instagram

Ovu informaciju , Bogoljub je potvrdio tokom svog boravka u Crnoj Gori, a danas se vratio u Srbiju i odmah je posetio grob svog brata Sretena Karića koji je u aprilu preminuo.

Foto: Instagram

Kao što to čini u poslednje vreme, Bogoljub je i tokom ove posete snimio video i objavio na svojim profilima na društvenim mrežama. Ovoga puta, glavne zvezde njegovog videa su zaposleni u Javnom komunalnom preduzeću "Pogrebe usluge" koji su sa Karićem posedeli na Novom groblju, a on im se zahvalio:

Foto: Printscreen Instagram

- Evo me u Beogradu. Došao sam na dva dana i kao što to uvek činim i sada sam posetio grob mog voljenog brata Sretena. Sreo sam ove momke, vredne momke, koji održavaju groblje. Svaka im čast! Duboko su me u srce dirnuli jer ovi momci rade na plus 40 stepeni i brinu o našim najmilijima! Iskoristio sam priliku da sednem sa njima i popričam. Inače su svi oni moji fanovi na fejsbuku. Želeli su da se slikamo zajedno, što sam sa velikim zadovoljstvom učinio! Svaka im čast za sve što čine stvarno. Živeli momci, gde god da radite, to je velika stvar, posebno vi koji brinete o večnim kućama naših najmilijih, koji su sa anđelima, carstvo im nebesko. Vi savršeno i redovno održavate sve i brinete da bude čisto i uredno - napisao je Bogoljub.

Autor: Pink.rs

#Bogoljub Karić

#Sreten Karić

'