AKTUELNO

Napokon se oslobodio boli, i sada peva u našim srcima - rekla je njegova izabranica.

Vest o smrti Čestera Beningtona šokirala je i rastužila mnoge. Od muzičara su se oprostili brojni obožavatelji, kolege i članovi benda ''Linkin Park'', a sada se odlasila i njegova supruga Talinda En Bentli.

Foto: Tanjug AP

- Pre nedelju dana izgubila sam svoju srodnu dušu, a moja deca su izgubila svog heroja, svog tatu. Moj život sa Česterom bio je bajka, a sada se sve pretvorilo u neku strašnu Šekspirovu tragediju. Kako da sastavim svoju slomljenu dušu? Kako da krenem dalje. Znam samo da ću odgajiti našu decu svakim atomom ljubavi koji nam je ostao. Moj muž je bio bistar čovek, pun ljubavi, a njegov glas anđeoski - rekla je Talinda.

Pročitajte još:

Rasta odgovorio na Aninu emotivnu poruku: Hvala ti što me VOLIŠ OVAKVOG! (FOTO)

Napokon se oslobodio boli, i sada peva u našim srcima. Iako su moja deca jako mala ostala bez tate, znam da ćete nam svi pomoći da sačuvamo uspomenu na njega. Molim Boga da nam svima da snage u ovim trenucima. Počivaj u miru, ljubavi - rekla je Česterova suptruga.

Foto: Tanjug

Podsećanja radi, Čester je pronađen devet dana u svojoj kući u Los Anđelesu, a prema nezvaničnim informacijama, počinio je samoubistvo.

Autor: Pink.rs

#Linkin Park

#Čester Benington

'