AKTUELNO

Niste se nikad zapitali zašto se udala u dvadesetoj, zašto nije imala decu i zašto taj njen muž nikad nije uz nju, stoji u njenoj biografiji.

Biografija jedne od najpoznatijih pevačica podigla je mnogo prašine, a sada se oglasio i autor iste.Naime, Robert Randlaf, koji je biografiju napisao, otkrio je da je poznata kantri pevačica Doli Parton zapravo lezbijka.

Pevačica, koja se proslavila hitom "Jolene" nikad nije skrivala koliko je bliska sa Džudi, a čak je i priznala da više vremena provodi sa njom nego sa suprugom.- Istina, Džudi je bila uz mene u bolnici, a ponekad i prespava kod nas u kući, i to sa mnom u krevetu. Ali sve je to nevino i prijateljski - tvrdi pevačica.Randalf je napisao u biografiji i da se Džudi uselila sa Doli i Karlom čim su se venčali, kao i da svi prijatelji znaju da je suprug samo "fasada".Ipak, jedino što Doli više voli od bliske prijateljice je njena karijera i nikad nije želela da je ugrozi.Ona je bila svesna da bi sve njene ljubavne balade pale u vodu kada bi se saznalo da je ceo život provela sa ženom, a i publika koja sluša kantri muziku veoma je konzervativna.Autor: M. Đurović

#Doli Parton | Dolly Parton

'