AKTUELNO

Iz toga sam izvukao pouku da svaka pesma može biti jaka ako uđemo u nju i donesemo je na svoj način, rekao je ovaj takmičar.

Roko Blažević iz Splita je takmičar koji je nakon samo dva kruga "Pinkovih zvezdica" privukao ogromnu pažnju javnosti. Njegova interpretacija pesme “Nocturno” Olivera Dragojevića sada ima više od 100.000 pregleda na Jutjubu.

Njegov nastup je naišao na oduševljenje kod članova stručnog žirija, a Goca Tržan nije mogla da sakrije emocije koje je Rokov nastup probudio kod nje.

Foto: Roko Blažević, Foto: Printscreen You tube

–Ja lično “Nocturno” nisam smatrao kao neku jaku pesmu za šou. Ona mi je više bila kao nekakva rezerva, ali mislim da je emocija u pravom trenutku odradila svoje. Ušao sam u pesmu kao da je moja i otpevao je na svoj način. Mislio sam da će nakon “Carusa” iz prvog kruga biti teško opet zadiviti žiri tako da nisam očekivao previše od “Nocturna”, ali je prošlo bolje nego sam mogao zamisliti. Jako sam zadovoljan i srećan što je žiri, ali i publika osetila moju emociju jer je to najlepše, kada uspeš preneti tu energiju na druge. Sada spremam nešto sasvim treće i mislim da je u tome i stvar. Pokušaću se žiriju predstaviti na drugi način. Svaki put ću probati dovesti nešto novo i naravno svaki put ću dati sve od sebe. Nadam se da ću na taj način opet zadovoljiti žiri, ali ipak mi je najvažnije da zadovoljim sebe i uživam u tome što radim i što najviše volim - istakao je Roko.

Foto: Roko Blažević, Foto: Pink.rs

Roko nije smatrao da je ova pesma dovoljno dobra da izazove istu reakciju kao u prvom krugu "Pinkovih zvezdica".

–Iz toga sam izvukao pouku da svaka pesma može biti jaka ako uđemo u nju i donesemo je na svoj način - rekao je ovaj takmičar.

Foto: Roko Blažević, Foto: Pink.rs

Roko se uveliko priprema za sledeći nastup, čemu svedoče i fotografije koje su zabeležene dok vežba novu pesmu. Dok se ovaj Splićanin ponovo ne pojavi na sceni "Pinkovih zvezdica", možete da uživate u njegovim prvim nastupima na sceni najgledanijeg muzičkog šou programa.

J. V.

'