AKTUELNO

Iako je još aktivna u industriji zabave, njen bankovni račun je ispražnjen.

Iako je pre dvadesetak godina ostvarila svetsku slavu, bivša Spajsica sada je švorc. Mel Bi danas ima nema ni za alimentaciju za decu. Bivša "Spajsica" još uvek zarađuje novac od muzičke grupe, a vlasnica je i delova nekoliko firmi.

Foto: Printscreen Youtube

Mel Bi je očigledno previše živela rasklašnim životom da je potrošila sve što je mogla. Ipak, ona i Stiven Belafonte voleli su luksuzan život, privatne letove, dobre automobile i skupocen nakit.

Foto: Printscreen Youtube

Solo karijera joj nije uspela, te u poslednje vreme ima više troškova nego prihoda. Jedina zarada joj je angažman u takmičenju "America's got talent" za koji dobija 220.000 dolara mesečno, tvrdi izvor blizak pevačici. Budući da je za školovanje dece izdvajala 24.000 samo kako bi njene ćerke bile u društvu dece svetskih zvezda, njeni ukupni troškovi koje je imala prelazili su cifru od 325.000, sadašnjih 220.000 dolara nisu dovoljni.

Pročitajte još: UBILA SE ZBOG DEDE? Glumica pronađena mrtva! (FOTO)

Foto: YouTube screenshot

Javnost je bila u šoku kad je u martu ove godine objavila da se razvodi nakon 10 godina braka, a kao razlog bračnog kraha navela nasilje koje je trpela od Belafontea.

Pink.rs

#Melani Braun | Melanie Brown

#pevačica

'