AKTUELNO

Izveo je još jedan nastup za pamćenje.

Bogdan Martinović je u ''Pinkovih zvezdama'' u drugom finalu predstavio se pesmom ''Lažem sebe da mogu bez tebe'' Bože Nikolića.

Tridesetdvogodišnji stomatolog iz Beograda sjajno se snalazi u ordinaciji, a mnogi bi rekli još bolje na glamuroznoj Pinkovoj sceni.

Foto: E-stock

Pročiteje još:

STOMATOLOG NAJEŽIO ŠABANA: Tokom Bogdanovog nastupa zamalo se zagrlili Maja i Kemiš! (VIDEO)

- Bravo! Izabrao si predivnu pesmu, toliko je bilo lepo i milo. Bilo je i tuga i seta zbog čoveka koji je to snimio. Pravo onako, čini mi se da sam sebe video kao što si ti sad sedeo. Podsetio si me na neke svoje dane. Toliko je sve to bilo lepo da nemam nikakvu zamerku. Predivno. Vidi se da imaš iskustva i glas te je služio. Okruglo i fino - kazao je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tvoja poslednja tri nastupa su zaista fantastična. On je to snimio i posle par meseci je preminuo. Ja sam odnela taj CD da se izda. I ta pesma je postala veliki hit. Ja sam kriva za to - otkrila je Dara.

Ja sve više ostajem bez teksta kada si ti u pitanju. Tvoji preformansi više ne mogu da me bace u nesvest. Ti toliko, ne samo da si talentovan, nego ti tačno znaš gde je živac i koliko burgijom smeš, a da ne zaboli. Morala sam to tako da uporedim i nadam se da nisam bila gruba. Bio si drugačiji. Baš onako kako bi Boža snimio. Ja sam snimila drugačiju verziju, ali ne bih mogla tako kao ti. Sine, mislim da su zvezde večeras na tvojoj strani. Sećno ti bilo - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta dodati? Sve je rečeno i sve je istina. Ja ostajem pri komentarima da je tvoja boja fascinantna i to pleni. Pored toga i divan glas. Ovo večeras je bilo boemski. I pevanje i prezentacija. Bilo je baš onako kako treba - dodala je Dragana koja nije želela da se ponavlja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja se plašim zubara i nisam ti verovala kao zubaru. Ja mislim da ako čovek ne popije kada neko peva ovako kao Bogdan ne zna da se provede - kazala je Maja.

- Baš da vidimo! Ja ću da pijem sokić, a ti alkohol i videćeš da ću da te ispratim kući i da ću ja da ostanem još da se provodim - odbrusila je Dragana Maji.

Ukoliko je Bogdan Martinović vaš favorit, njegov redni broj je 11, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Bogdan Martinović

#Pinkove zvezde

'