AKTUELNO

Niko nije uspeo da sakrije emocije nakon ove izvedbe.

Takmičar Albert Bakić oduševio je članove žirija i pokrenuo lavinu emocija nakon što je izveo Adilovu pesmu ''Veruj u nas''.

Dvadesetjednogodišnji Smederevac brzim folk pesmama uvek napravi sjajnu atmosferu u studiju "Pinkovih zvezda", dok emotivnim izvođenjima zahtevnih balada članove žirija uvek dirne pravo u srce.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

MILIONI, KAMIONI: Samo je Albert uspeo da RAZIGRA Šabana! ŠOU U PRVOM FINALU (VIDEO)

- Naježila me je ova devojka koja je plesala sa njim. Dočarala je ono što je trebala. Nije žalila ni haljine ni ruke. Albert je po navici standardno dobar. I ova pesma je mnogo dobra. Ti si to doneo kao Adil - kazao je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je moja omiljna pesma. Ovo je najbolji nastup večeras. Bravo. Pozdrav i za tvoju publiku ovde imaš najveće fanove - oduševljena je bila Dara.

- To su Smederevci! Sve je palo u zasenak koliko si ti sam sebe prevazišao. Samo se smej - poručila je Zorica Brunclik Albertu.

Foto: TV Pink Printscreen

Smederevo i Požarevac. To je neraskidiva veza. ja bih želela da ponovim ono što sam već jednom rekla. Meni se mnogo dopada što si ti specifičan pevač. Tvoj glas je drugačiji kao što je i Adil drugačiji. Drugačiji su ti trileri i to je fascinantno. Divno je što postojiš i divno je što imamo ovako mladog pevača - rekla je Dragana Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Medi, Alebrte, tvoj osmeh govori hiljade jezika. Volim to ludilo koje nosiš i tu harizmu. Drugačiji si i poseban, a to je presutno da budeš zvezda. To koliko se ti raduješ kad pevaš to niko ne može da kupi - dodala je Maja Nikolić.

Ukoliko je Albert Bakić vaš favorit, njegov redni broj je 9, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Albert Bakić

#Pinkove zvezde

'