AKTUELNO

Ne propustite do sada najnapetiju epizodu vaše omiljene turske serije.

U novoj epizodi najgledanije turske serije svih vremena, "Ljubav i novac" očekuju vas novi zapleti i neverovatne situacije.

Elif i Omer odlučuju da nastave sa igrom da su u vezi, i prave dogovor da se pojave na večeri u Tajerovoj kući, ne znajući da upravo on stoji na čelu mafije koja preti Elif i njenoj porodici.

Foto: Printscreen Youtube

Metin ponovo preti Elif, govoreći joj da ako mu ne da šta želi, više neće štititi njenu sestru Nulifer i da će se praviti da ne vidi "nestašluke" svojih ljudi sa njom.

Foto: Printscreen Youtube

Na kraju, Elif je primorana da pristane, a Metin joj govori kako treba da nastavi da pravi nakit u svom ateljeu i da cenu potigne za 100 odsto.

Foto: Printscreen Youtube

Osim što joj preti sestrinim životom, Metin je Elif poslao i snimak koji dokazuje da je prala novac, što je stavlja u takav položaj da mora da prihvati sve što mafija od nje zahteva da ne bi završila iza rešetaka.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je Levent uspeo da dobije posao u Elifinoj firmi, Bahar mu govori da sada treba da uradi nešto fantastično da bi ga primetila.

Foto: Printscreen Youtube

Bahar mu predlaže da pokuša da spase firmu od bankrota, ali Levent i dalje nije u potpunosti za plan da zavede Elif, a onda joj ukrade dijamante.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će Elif ispuniti Metinove zahteve, ali i da li će Levent uspeti u nameri da je osvoji, saznaćete u novoj epizodi najgledanije turske serije svih vremena, "Ljubav i novac", večeras, odmah posle serije "Beskrajna ljubav", samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Engin Akjurek | Engin Akyürek

#Ljubav i novac

#Televizija Pink

#Tuba Bujukustun

#serija

'