AKTUELNO

Ne propustite veoma napetu epizodu najpopularnije turske serije.

Najgledanija turska serija svih vremena, "Ljubav i novac", donosi nova uzbuđenja i neverovatna otkrića.

Pošto je saznala da je njen pokojni otac Ahmet sarađivao sa mafijom i da je tajno dolazio u Rim, Elif i Omer počinju da istražuju njegove poslove u večnom gradu, ali je ona toliko zaplašena pretnjama mafije, da misli da je svaki čovek na ulici prati.

Foto: Printscreen Youtube

Omer vidi njen strah i pita je zbog čega je paranoična, a kako Elif ne želi ništa da mu kaže, on joj govori da je niko neće povrediti dokle god su zajedno.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje odlaze do hotela, gde je njen otac tokom cele godine imao iznajmljenu sobu, za šta ona nije znala, ali shvata da nema ključ.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, Omer je, dok su bili u liftu, ukrao od spremačice univerzalni ključ, koji otvara sve sobe u hotelu, kako bi mogli da istraže zbog čega je Ahmet bio tajno u Rimu.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je Zerin, zajedno sa ćerkom Elif, u sefu svog pokojnog supruga pronašla Sibelinu fotografiju, ne prestaje da sumnja da mu je ona zapravo bila ljubavnica.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog toga Zerin rešava da razgovara sa Bahar, koja radi u njihovoj firmi, i da je otvoreno pita da li postoji mogućnost da ju je Ahmet varao sa Sibel.

Foto: Printscreen Youtube

Da li če Bahar otkloniti ili potvrditi Zerinine sumnje, ali i šta će Elif i Omer pronaći u Ahmetovoj tajnoj hotelskoj sobi, saznaćete u najpopularnijoj turskoj seriji "Ljubav i novac", večeras, odmah posle serije "Beskrajna ljubav", samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Engin Akjurek | Engin Akyürek

#Ljubav i novac

#Televizija Pink

#Tuba Bujukustun

#serija

'