AKTUELNO

Podigla je stolicu, a nakon što je to i Šaban uradio, Zorica se vratila dole. Međutim, to nije bio kraj.

Aleksandra Rikanović bila je učesnica prve sezone ''Pinkovih zvezda'', a večeras se stručnom žiriju predstavila pesmom ''Neka ide život'', koju u originalu izvodi ''Allegro bend''.

Iako se pored Dragane Mirković i Dare Bubamare podigla i Zorica Brunclik, onog momenta kada je Šaban dao svog glas, Zorica je svoju stolicu spustila.

Foto: Milan Kalinić i Aleksandra Rikanović, Foto: Screenshot

- Ja sam se prva podigla. Devojka je zaista odlično otpevala. Ima lepu boju glasa i ima lepe trilere. Sigurna je na sceni, lepo izgleda i lepo se obuka. Za mene si super - rekla je Dara.

- Jako lepo izgledaš na sceni i dobro nam došla. Ono što je sigurno, jeste da zaslužuješ tri stolice. Zorica smatra da ne treba i spustila je svoju stolicu kada se podigao Šaban - objasnila je Dragana.

Milan Kalinić pokazao je Aleksandrinu tetovažu.

Foto: ''Pinkove zvezde'', Foto: Screenshot

- Da li vidite šta je ovo? Delije Sever - objasnio je voditelj članovima žirija koji su dali svoj glas.

- Vidi se da si mlada, a i ja sam malo bolećliv prema ženama. Na mišiće sam podigao ovu stolicu, baš si dobro otpevala i žao mi je što se spuštaju stolice kada neko zna da peva - obajsnio je kralj narodne muzike.

Duga numera za koju se odlučila takmičarka bila je ''Pustite me da ga vidim'' koju peva Ceca. Nakon ove njene izvedbe, Šaban je spustio svoju stolicu, ali se Zorica ponovo podigla.

- Prvu pesmu je otpevala sasvim solidno, a druga nije bila dobra i zato sam se spustila. Sa ovom pesmom si sve odbacila. Bilo je mnogo nečistih tonova, sve je kulminiralo da spustim stolicu - objasnio je Šaban.

Foto: Aleksandra Rikanović, Foto: Screenshot

- Za ovu devojku bih dala treći glas da nije Zorica. Slažem se sa gospodinom Šaulićem da si u prvoj bila dobra i da će u drugoj biti bolje. Sve se dešava, ali kontinuitet u lošem intoniranju je nešto što ja lično ne mogu da istolerišem - kazala je Aleksandra.

Foto: Aleksandra Rikanović, Foto: Screenshot

- Čula sam da si falš, znači nije mi prdnuo slon na uvo. Znaš da pevaš, a kada se Šaban podigao, znala sam da nisi za četiri stolice, već za tri. Zato sam se i podigla kada se on spustio - dodala je Zorica.

- Apsolutno se slažem sa Aleksandrom. Čitava pesma je bila van tona, a tako si divno skinula Cecinu boju i šteta što si bila u falšu - iskrena je bila Dragana Mirković.

Autor: B. Radonić

'