AKTUELNO

Ne propustite neverovatnu napetu epizodu najgledanije turske serije.

Večeras vas u drugoj epizodi najpopularnije serije svih vremena "Ljubav i novac", očekuju brojna uzbuđenja i neverovatni raspleti.

Nakon što je njegova verenica Sibel pronađena mrtva, zajedno sa biznismenom Ahmetom Denizerom, policijski inspektor Omer Demir počinje sam da istražuje dokaze sa mesta zločina.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

On saznaje da je Ahmetov auto, u kom je pronađen mrtav zajedno sa Sibel, vraćen u njegovu firmu, te odlazi da proveri da li ima još dokaza, koji su policii promaki.

Omer u kolima pronalazi dijamant, koji je pronašao i u sobi svoje pokojne verenice, ali ga u istrazi prekida Ahmetova ćerka, Elif Denizer.

Foto: Printscreen Youtube

Elif je, nakon što joj je mafija pretila, u potrazi za dijamantima, koje treba da im vrati, te traži pomoć od Omera i predlaže mu da zajedno istražuju ubistvo njegove verenice i njenog oca, ali on to kategorički odbija.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je shvatio da su Sibel i Ahmet ubijeni na drugom mestu, a onda prebačeni u kola, gde su ih i pronašli, Omer prati tragove i pronalazi pravo mesto zločina.

Međutim, dok je izlazio iz kolibe, neko ga je onesvestio, a zatim i zapalio kolibu i tako uništi sve dokaze o ubistvu.

Foto: Printscreen Youtube

Sa druge strane, Elif je u panici,jer joj je mafija otela sestru Nulifer, a za njen život od traže da im pronađe očeve dijamante i vrati im.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Omer se nalazi sa njom ispred firme, kada Elif dobija poziv od pripadnika mafije, koji žele da znaju ko je taj mladić koji je sa njom.

Foto: Printscreen Youtube

Shvativši da je prate u svakom trenutku, Elif u želji da održi sestru u životu, laže da joj je Omer dečko i ljubi ga.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će Elif ispričati Omeru o pretnjama koje dobija, i da li će on konačno pristati da se udruže u potrazi za dijamantima i ubicama, saznaćete u najuzbudljivijoj turskoj seriji "Ljubav i novac", večeras odmah nakon serije "Beskrajna ljubav", samo na Televiziji Pink

Autor: M. Đ.

#Engin Akjurek | Engin Akyürek

#Ljubav i novac

#Nebahat Čehre | Nebahat Çehre

#Televizija Pink

#Tuba Bujukustun

#serija

'