AKTUELNO

Bubamara je ispričala anegdotu posle Georgijevog nastupa.

Strahinja Živanović (18) iz Brusa i Georgije Kovačević (16) iz Mirkovaca otpevali su pesmu "Dobro da nije veće zlo" od Leksington benda.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

- E sunce ti ljubim. Evo, prvo ću da iskomentarišem Strahinju. Kad si počeo da se takmičaš, ja sam mislio "a šta ćeš tu, to će biti jedanput, slučajnost", međutim, ti si toliko napredovao da je to neverovatno. Ja ne znam da je ijedan takmičar toliko napredovao koliko ti - rekao je Šaban i nastavio da ga hvali, dok je i za Georgija imao samo lepe reči, rekavši mu da je "zreo pevač".

Foto: TV Pink Printscreen

- I jedan i drugi ste imali nekoh loših momenata. Strahinjina interpretacija mi je bila kao da slušam Bojana iz Leksingtona, a Georgijeva mi je nekako bila napadna - objasnila je Zorica.

- Strahinja, jesi napredovao, jesi nam drag i svaka čast što si dogurao dovde. Što se tiče Georgija, ja sam od početka u njemu nešto videla što je za scenu dobro. On to opravdava - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja mnogo volim Strahinju i on je u šestom krugu jedno iznenađenje. Sada si otpevao onako kako je trebalo da pevaš u prvoj emisiji i ponosna sam na tebe - rekla je Maja i pohvalila i Georgija, kojem je rekla da je "savršen".

- Ja sam od prijatelja iz Banjaluke, koji su popovi, dobila packe, jer nisam glasala za tebe. "Kako možeš da ne glasaš za Georgija, da li si ti normalna" - rekla je Dara kroz smeh i pohvalila Strahinjin napredak.

Na kraju je žiri odlučio da u sledeći krug pošalje Georgija.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Georgije Kovačević

#Pinkove zvezde

'