AKTUELNO

Njegovo izvođenje ove pesme potreslo je članove stručnog žirija koji nisu mogli da sakriju emocije.

Osmogodišnji Komnen Vuković iz Podgorice u poslednjoj emisiji "Pinkovih zvezdica" otpevao je "Pesmu malom anđelu" od Milivoja Mrdakovića koja je posvećena Milici Rakić, nastradaloj u bombardovanju 1999. godine.

Foto: Privatna arhiva

Uz performans i plesače na sceni Komnen je poslao snažnu poruku svima, a članovi žirija nisu mogli da sakriju emocije koje je kod njih probudilo ovaj takmičar.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras je on pevao sjajno! Nastup je vrlo dirljiv i ima interesantnu i jaku poruku. Ali kad sve to izuzmemo, on je i pevao vanserijski! Ovaj tvoj nastup me je naterao da se zamislim kao roditelj i da vam se, deco, izvinimo za sve naše nervoze, za svo nemanje vremena za vas, da pokušate da rastete u dobre ljude, iako mi rastemo u grozna vremena. Nekad smo mi roditelji pogubljeni u ovome. Mene si naterao da se zamislim i izvinim svoj deci za sve naše gluposti koje smo napravili a vi patite zbog toga - rekla je Goca Tržan, a Sergej Ćetković je priznao da je i on zaplakao.

Foto: TvPink Printscreen

Članovi žirija nisu krili da je Komnen izazvao snažne emocije kod njih i rasplakao ih, a snimak nastupa ovog osmogodišnjaka za nešto više 24 sata ima više od 240 hiljada pregleda.

Foto: TvPink Printscreen

Nastup ovog mališana uspeo je da dirne ceo Balkan, a talentovani mališani u "Pinkovim zvezdicama" i ovog puta su slali najvažnije životne poruke i naterali odrasle da se zamisle i budu zahvalni na svemu što imaju.

Autor: J. V.

#Komnen Vuković

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'