AKTUELNO

Starleta kod koje je nađeno šest kilograma droge bila je vidno uznemirena i šokirana posle hapšenja.

Ema Lapin (23), pevačica i starleta negirala je kod tužioca da ima bilo kakve veze za skoro šest kilograma droge koja je pronađeno u njenom iznajmljenom stanu na Novom Beogradu.

Foto: Printscreen

Posle saslušanja, koje je trajalo više od tri sata, Emi je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je trgovala drogom. Proveravaju se veze ove starlete s brojnim poznatim ličnostima jer se sumnja da je njima prodavala narkotike.

Ema je na početku saslušanja rekla da ne zna odakle su se u stanu našla 23 paketa s marihuanom.

Tokom izlaganja tužioca i čitanja dokaznog materijala kojim se tereti za veliku količinu narkotika koji se našao sakriven među njenim stvarima, ona se branila ćutanjem. Bila je vidno uznemirena i šokirana posle hapšenja - kaže izvor.

Srpska estrada, ali i biznismeni u panici su posle hapšenja Eme Lapin.

Ema je upoznala veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su i neki iz sveta politike i biznisa. Policija proverava kome je bila namenjena droga pronađena u njenom stanu, a ne isključuje se mogućnost da je Ema poznatima valjala marihuanu. Poznato je da veliki broj poznatih ličnosti voli da se opusti uz ovaj laki narkotik - objašnjava sagovornik i dodaje:

Foto: Printscreen

- Ne treba isključiti ni mogućnost da je pevačica bila deo veće organizovane kriminalne grupe i da je bila samo njen kurir.

Foto: Printscreen

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je juče nakon saslušanja Eme Lapin rešenje kojim je osumnjičenoj odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo.

Autor: Pink.rs

#Droga

#Ema Lapin

#Marihuana

#pevačica

#starleta

'