AKTUELNO

Poznati reper pokazao je gledaocima Televizije Pink kako je izgledao u najranijem detinjstvu.

Današnji gost rubrike "Prelistavanje albuma" u okviru emisije "Gold - Subotom popodne" Marije Lazić bio je popularni reper Relja Popović, koji je pokazao gledaocima Televizije Pink fotografije iz svog najranijeg detinjstva, a onda se i osvrnuo na najbezbrižniji period života.

Foto: TvPink Printscreen

- Imao sam različite faze. Nikad nisam bio miran, smirio sam se dosta kasnije - priznao je Relja i otkrio kakve je sve to nestašluke pravio.

Foto: TvPink Printscreen

- Prvo krene da te nema kod kuće, pa u školi, pa si onda tamo nešto napravio... Bilo je svega toga - prisetio se Relja koji, inače, nije bio kažnjavan zbog greški koje je pravio u detinjstvu i tinejdžerskom dobu.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije bilo ni prutića ni kažnjavanja, mama je imala uvek neke svoje metode. Uvek sam znao da je ozbiljno kada ćuti - kada vidim da je besna, znam da sam... Šta već. Ćutanje se ispostavilo kao njen najbolji metod da shvatim da sam nešto zabrljao - objasnio je Relja.

Reper već godinama nosi epitet miljenika ženskog dela publike zbog svojih hitova, ali i lepote, pa nema sumnje da će sve devojke koje ga vole biti oduševljene kada budu videle kako je Relja izgledao kao mali.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#Reper

'