AKTUELNO

Mladi iluzionista je ponovo raspametio žiri Talenta.

Iluzionista Luka Ivanović, koji je svojim iluzionističkim nastupima žiri šoua "Ja imam talenat" osvojio već dva puta, došao je spreman da ostavi sve bez daha i sada, u drugoj finalnoj večeri.

Foto: TV Pink Printscreen

On je tokom nastupa komunicirao sa "virtuelnim Lukom", pa je delovalo kao da priča sa samim sobom, a zapravo se radi o snimku koji je nastao ranije.

Foto: TV Pink Printscreen

Lukin drugi talenat je zapravo snimanje filmova, pa ga je ovom prilikom spojio sa magijom.

Foto: TV Pink Printscreen

On je predstavio kokošku Ljubicu, koja mu je bila asistent u mađioničarskom triku, a onda je Rasta izvukao kartu koju je potpisao, pa ju je dao Luki u snimku, a Ljubica ju je iskljucala, pa je snela jaje za Rastu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Ljubica došla na veliku scenu studija u Šimanovcima, što je publiku oduševilo, ali tek kada je u jajetu pronađen drugi deo Rastine karte svi su bili oduševljeni.

- Stvarno davno nisam video ovakvo nešto. Ova karta je bila zaista u jajetu. Ja se uvek trudim razumom da provalim mađioničara, a kod tebe ništa nisam uspeo da pohvalim. A imaš i veliki talenat za vođenje celog šoua i pred tobom je budućnost bez obzira na to šta se desilo - rekao mu je fascinirani Žika, a Danica je morala da se fotografiše sa Ljubicom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Luka, ovo ti je najbolji nastup do sada, ali uvek si bio maštovit i toliko si navežban. Ima ovde dosta neverovatnih mađioničara, ali si nam stavrno pokazao neverovatne fore - bila je oduševljena Ana.

- Fascinantno, Luka, zaista. Ovo sa jajetom je potpuno neočekivano i ima nešto u tebi što razmišljaš na drugačiji način i što je korisno za tvoje opredeljenje. Meni se to baš dopada, inovativno je, lepo je - objasnila je Danica.

- Šta da kažem? - i rasta je imao samo reči hvale za Luku.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'