AKTUELNO

Klinci se ovog puta nisu baš pokazali.

Plesna grupa "Continuum Root", koju čine klinci iz Niša talentovani za igru, postavili su visoke standarde već posle prvog nastupa i od tada su uspevali da nadmaše sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

To se dogodilo i večeras, kada su imali veoma složenu koregrafiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su pred četvoročlani žiri izašli u kostimima koje su sami pravili, dok je bina za njihov nastup bila prekrivena specijalnim materijalom.

- Nije mi se dopalo. Bilo je prekratko, kraj je bio nejasan. Sve u svemu, za ovaj nivo takmičenja, nedovoljno - rekao im je Žika.

- Slažem se. Niste bili uigrani, kratko je, nedovoljno, malo koreografije, čak mislim da ste bili bolji u prošlom nastupu. Ljudi pre vas su bili neverovatni. To je jedan ozbiljan rad i ozbiljno predstavljanje - objasnila im je Danica, pa su oni rekli da su u nedelju bili na državnom prvenstvu, što Danica nije prihvatila kao opravdanje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam vaš fan od početka, jer pratite taj svoj smer, imate svoj pravac. Jedna greška je bila velika danas, a to je to što je trajalo kratko. Samo da ste ponovili sve da jednostavno traje, da nam se prenese ta energija - rekao im je Rasta.

- Imali ste tu nesreću da je pre vas igrala druga grupa koja je stvarno pokidala. Ovo sad je izgledalo kao da ste na početku takmičenja. Meni je za ovaj nivo takmičenja bilo potrebno malo više - objasnila im je Ana.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'