AKTUELNO

Popularna pevačica donela je sreću mnogim svojim koleginicama.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta zbližili su se prošle godine tokom rada na njenom studijskom albumu "Labilna", a ubrzo su uplovili u emotivnu vezu, organizovali tajno venčanje, a krajem juna dobiće prvo dete.

Foto: E-stock

Zanimljivo je da je poznanstvu ovog bračnog para kumovala folk pevačica Dara Bubamara, koja je uspela da ih spoji i od tog trenutka supružnici su nerazdvojni.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja sam Rastu poznavala još pre nego što je on započeo svoju karijeru. Pesma "Opasan" je njegova prva pesma koju sam ja otpevala, pa je onda bila "Karera", pa "Zmaj". Anin brat me je zvao da traži njegov broj i ja sam ih spojila i tako sam srećna što su napravili divan album - rekla je Dara ranije u "Premijeri", a onda je nastavila da usrećuje svoje koleginice.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeća na spisku bila je njena dugogodišnja prijateljica Goga Sekulić, koja već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa verenikom Urošem Domanovićem, a za njihovu ljubav je ponovo, na neki način, zaslužna Bubamara.

- Upoznali smo se u Cirihu u jednoj kafeteriji. Bilo je spontano. Došla sam da se nađem sa Darom Bubamarom. Ostala sam dva tri dana duže i kada se on pojavio, Dara je odmah rekla: ''On je za Gogu". Mi smo tu posle malo ćaskali, ali je on brzo otišao jer je žurio na trening. Posle smo se sreli jednom prilikom na aerodromu i onda je tu bio deo iz ''Niskih strasti'' - objasnila je jednom prilikom Goga koja još uvek uživa u ljubavi sa Urošem.

Foto: Instagram

Sledeći korak u njihovom odnosu jeste brak, a već se šuška da Goga razmišlja da za kumu uzme baš Daru, koja ih je i spojila. Da li će posle dvadesetogodišnjeg prijateljstva uslediti i kumstvo dveju pevačica, pokazaće vreme.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Ana Nikolić

#Dara Bubamara

#Goga Sekulić

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#Uroš Domanović

#pevačica

'