AKTUELNO

Pojavile su se fotografije sa snimanja filma o brutalno ubijenom modnom kreatoru Đaniju Versaćeu, a evo koga tumači slavni Latino pevač.

Slavni modni kreator Đovani Đani Versaće izgradio je modnu imperiju, napravio svetsku karijeru, manekenke su ga obožavale, a njegovi modeli '80-ih i '90-ih su bili nešto o čemu su sve žene sanjale. Ali sve je to prekinuto u jednoj sekudi kada je dizajnera ispred njegove vile u Majamiju, 4. jula 1997. godine ubio masovni ubica Endru Kunanan.

Foto: Printscreen Instagram/Wikipedia

Posle 20 godina reditelj Rajan Marfi snima film o brutalnom ubistvu Versaćea, a njega u ovom ostvarenju tumači Edgar Ramirez koji je za ovu ulogu pretrpeo brojne transformacije. Ovaj, inače zavodljivi glumac, dobio je neverovatnu masku koja neodoljivo podseća na Versaćea, a pre nekoliko dana snimljene su i scene ubistva koje su žitelje Majamija ponovo podsetile na taj kobni 4. juli.

Svi koji su videli fotografije sa snimanja, šokirani su neverovatno identičnim prikazom ubistva slavnog dizajnera. A veliku prašinu podigle su i fotogrfaije sa snimanja na plaži gde se pojavljuje i popularni latino pevač Riki Martin.

U ovom filmu Riki Martin tumači ulogu Đanijevog ljubavnika Antonija s kojim je krator bio u vezi 15 godina. A na fotografijama se jasno vide scene u kojima Ramirez i Riki Martin razmenjuju nežnosti na plaži, kako bi što vernije dočarali ljubav slavnog ljubavnika i njegovog partnera. U ovom ostvarenju u ulozi Đanijeve sestre Donatele Versaće pojavljuje se Penelopi Kruz.

Autor: D. P.

#Donatela Versaći

'